Fotografia înduioșătoare postată de Elena Udrea cu fiica și mama ei. ”E o dulceață”

Replica dură a lui Udrea pentru hateri

De 8 martie, Elena Udrea își ițește capul în social-media și reține atenția publicului iubitor de frumos cu o poză ce nu poate decât să adune like-uri în timp-record: fetița ei, Eva-Maria, o dulceață de copil, cu ochi mari, albaștri și sugestivi.

Like-uri cu nemiluita de Ziua Femeii

Privirea copilului nevinovat în brațe la bunica lui e adorabilă, astfel că admiratori și non-admiratori deopotrivă ai fostului politician i-au dat like-uri cu nemiluita copilei și, într-un mod indirect, și mamei ei. Care n-a scăpat de critici nici astăzi, de 8 martie.

Udrea s-a ciondănit în on-line cu ceea ce pare a fi un non-admirator, care a profitat de ocazia ițirii căpșorului politicanist în poienița social-media, pentru a o articula cum se cuvine. Un schimb de replici cel puțin interesant a avut loc pe pagina de Facebook a politicianului. Torentul de „la-mulți-ani” veniți de peste tot a fost întrerupt de un utilizator care i-a replicat unei alte utilizatoare: „nu mai urați, doamnă condamnaților la mulți ani, că de-aia prind tupeu, a profitat de fiecare chichiță avocățească, dar nu știe că faptele ei rămân fapte”, a scris acesta pe pagina politicianului.

Fotografia care i-a înnebunit pe fanii Elenei Udrea
Fotografia care i-a înnebunit pe fanii Elenei Udrea

Udrea, mesaj către hateri: „Nu am de chichițe avocățești”

Replica Elenei Udrea nu s-a lăsat așteptată:

„Domnule (…), am vrut să șterg mesajul inițial, dar, cum păreți a fi informat cu privire la „faptele” mele, nu vreți să le înșirați aici? Haideți, să înțeleg și eu de ce mă faceți hoață?! Și ca să știți ce vorbiți, când mai vreți să o faceți, nu de chichițe avocățești . Curtea Constituțională a decis că nu poți judeca oamenii cu judecători trimiși special în completele de judecată, ci doar cu judecători desemnați aleatoriu. Și știți de ce? Ca să nu fii condamnat fără să fii vinovat, doar pentru că așa vor cei care au putere asupra judecătorilor și procurorilor la un moment dat. Și eu, ca și dvs, am dreptul să fiu judecată după lege, nu după bunul plac al unora”, a scris aceasta.
În rest, pagina de socializare a Elenei Udrea, e plină de mesaje pozitive și urări de bine, cu ocazia zilei de 8 martie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI