Fotografia de milioane de like-uri. Ce fotbalist și-a luat un bolid de 2,5 milioane de euro

Fotografia de milioane de like-uri. Ce fotbalist și-a luat un bolid de 2,5 milioane de euro
Bugatti Chiron. Sursa foto: autoblog.md

Karim Benzema a primit milioane de like-uri după ce s-a afișat cu una dintre mașinile sale de lux, înainte de reluarea La Liga. Atacantul francez și-a achiziționat un bolid în valoare de nu mai puțin de 2,5 milioane de euro.

Fotografia cu milioane de like-uri. Un fotbalist și-a cumpărat mașină de 2,5 milioane de euro

Karim Benzema a postat pe contul personal de Instagram o fotografie alături de un Bugatti Chiron, una dintre mașinile sale. Fotografia a fost aperciată de 1,3 milioane de admiratori în mai puțin de 24 de ore.

Karim Benzema nu va mai juca pentru naționala țării sale după ce Noel Le Graet, președintele Federației Franceze de Fotbal, a spus că fotbalistul are ușile închise pentru reprezentativa țării sale pentru todeauna. Unele voci susțin că s-a vorbit despre posibilitatea ca Benzema să joace pentru o altă țară.

Karim Benzema și-a cumpărat Bugatti Chiron
Karim Benzema și-a cumpărat Bugatti Chiron. Sursa foto: autoevolution.com

Aventura la echipa națională, încheiată pentru Karim Benzema

Karim Benzema este un mare fotbalist, nu i-am contestat niciodată calităţile. Iar la Real Madrid se dovedeşte a fi unul din cei mai buni atacanţi din lume. Dar aventura sa la echipa naţională e încheiată„, a spus Le Graet despre Karim Benzema. Acesta nu a mai jucat pentru naționala Franței din anul 2015.

Când se reia campionatul La Liga

La Liga se va relua pe data de 11 iunie. Spaniolii au  făcut public programul primelor două runde de la reîncepera competiției. Este vorba despre etapele 28 și 29. Prima partidă desfășurată după epidemia de coronavirus va fi duelul dintre Sevilla și Betis, pe 11 iunie.

De asemenea, meciurile primei etape de la reluare se vor disputa pe durata a 4 zile : între 11 și 14 iunie. Astfel, fanii îl vor putea vedea din nou la treabă pe Leo Messi sâmbătă 13 iunie, în partida Mallorca-Barcelona, care va fi disputată de la ora 22:00. Real Madrid, marea rivală a catalanilor, va juca duminică, 14 iunie, începând cu ora 19:30, cu formația Eibar. Primele două meciuri de la reluare vor fi legate între ele. Astfel, etapa a 29-a va începe luni, 15 iunie și va fi terminată joi, 18 iunie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI