13 apr. 2020 | 13:39

Cu cât își plătește Cristiano Ronaldo iubita în fiecare lună. Suma este exorbitantă

Sport
Cu cât își plătește Cristiano Ronaldo iubita în fiecare lună. Suma este exorbitantă
Cu cât își plătește Cristiano Ronaldo iubita în fiecare lună. Suma este exorbitantă

Cristiano Ronaldo își răsfață iubita. Starul portughez îi plătește în fiecare lună o sumă exorbitantă, sub formă de indemnizație.

Cu cât își plătește Cristiano Ronaldo iubita în fiecare lună. Suma este exorbitantă

Atacantul lui Juventus a descoperit-o pe Georgina Rodriguez la scurt timp după despărţirea de Irina Shayk. Și chiar dacă a încercat să își țină viața privată departe de ochii publicului, tot au ieșit la iveală detalii interesante privitoare la relația dintre cei doi. Astfel, se vehiculează că fotbalistul i-ar plăti lunar logodnicei sale o sumă între 50 și 100 de mii de dolari. Ceea ce pentru unii pare o sumă de care nu se pot atinge niciodată, însă pentru Ronaldo, la fabuloasele venituri ealizate, ar putea fi „mărunțiș”.

Stilul de viață fastuos adoptat de Georgina îi scoate lunar lui Cristiano Ronaldo o sumă frumușică din din cont. Intrigaţi de acest fapt se declară fanii sportivului. În timp ce unii îl condamnă că i-a acordat jumătăţii sale o îndemnizaţie, alţii au o prblemă cu suma pe care aceasta o primeşte. „Este iubita lui. Totuşi este cam prea mult”, a scris unul dintre ei.

Cei doi cresc împreună patru copii. Georgina a născut-o pe fiica lor, Alana, în 2017, iar Ronaldo are alţi trei copii.

Cristiano ronaldo bani inchisoare

Încă o bijuterie pe patru roți în garajul lui Cristiano Ronaldo?

Chiar dacă fotbalul e tras pe dreapta de câteva săptămâni, starul portughez Cristiano Ronaldo tot iese în evidență. De curând, după unele surse, și-ar fi achiziționat un bolid de lux, care valorează aproximativ 10 milioane de euro. Nu vorbim despre orice fel de mașină, ci de un Bugatti Centodieci, care ar veni să completeze colecția de lux a portughezului.Este binecunoscută slăbiciunea starului lui Juve pentru mașinile de lux, drept dovadă stând modele precum Ferrari F12 sau Bugatti Veyron Sport, aflate deja în proprietatea lui CR7.

Zvonurile despre o nouă achiziție auto sunt speculate de publicația germană „Bild”, care scrie că atacantul echipei Juventus și-ar fi completat garajul cu un nou model de Bugatti, Centodieci, o adevărată bijuterie pe patru roți care valorează aproape 10 milioane de euro. Iar o asemenea achiziție nu este la îndemâna oricui. Cristiano Ronaldo însă se pare că își poate permite un asemenea bolid de lux.

Conform prestigioasei reviste Forbes, în urma analizării perioadei iunie 2018 – iunie 2019, Cristiano Ronaldo se află pe locul al doilea în topul celor mai bine plătiți sportivi din lume. În alcătuirea clasamentului au fost luate în calcul atât salariile și primele pe care le primesc de la echipele unde activează, dar și veniturile încasate din contractele de publicitate. CR7 a încasat în perioada analizată 109 milioane de dolari (44 milioane din contractele de imagine; 65 de milioane din salariu și bonusuri).

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro