23 aug. 2019 | 15:33

Foto. Cea mai nouă imagine postată de Inna a atras și atenția Mihaelei Rădulescu. Ce i-a comentat prezentatoarea de la PRO TV

Știri generale
Foto. Cea mai nouă imagine postată de Inna a atras și atenția Mihaelei Rădulescu. Ce i-a comentat prezentatoarea de la PRO TV
Cea mai nouă imagine postată de Inna face senzație pe internet

Una dintre cele mai recente imagini postate de Inna, în spațiul virtual, se bucură de o mare atenție din partea fanilor. Fotografia cântăreței a atras și atenția vedetei de televiziune Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea de la PRO TV s-a alăturat fanilor artistei și i-a lăsat și ea un comentariu la poză.

Cum a pozat Inna și ce i-a scris Mihaela Rădulescu

Cântăreața Inna a publicat, pe contul său de instagram, una din fotografiile menite să promoveze noul său album muzical, YO.

Fotografia s-a bucurat din plin de simpatia fanilor, reușind să atragă peste 69.000 de aprecieri. De altfel, poza a strâns și numeroase comentarii.

Deși nu este acoperită în partea de sus, cântăreața nu lasă însă nimic la vedere, pozând provocator pentru fanii săi.

„Superbă!”, i-a comentat Mihaela Rădulescu la poză. Comentariul a fost însoțit și de un emoticon în formă de inimă.

Fani de prin diverse colțuri ale lumii, cum ar fi Iran sau Turcia, i-au lăsat mesajele lor cântăreței și au felicitat-o pentru felul în care arată, dar și pentru muzica ei.

Poza postată de Inna face senzație pe internet. Ce i-a comentat Mihaela Rădulescu

Poza postată de Inna face senzație pe internet

A lansat recent album nou

Cel mai recent album al Innei, YO, conține 11 piese și a fost scris chiar de artistă și produs de David Ciente, alături de care aceasta a mai colaborat pentru piese ca „Ruleta”, „Gimme Gimme” și „Nirvana”.

De pe album, cântăreața a lansat piese, precum: „RA”, „Iguana”, „Sin Ti” și „Tu Manera”. Aceasta din urmă este inclusă pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

Nu m-am așteptat ca una dintre piesele de pe noul meu album, „YO”, să fie apreciată într-un timp atât de scurt și deja să fie inclusă pe coloana sonoră a unui serial.

Când m-au anunțat cei din echipa mea de la Global Records și Roc Nation despre această reușită, am fost extrem de entuziasmată. „Tu Manera” este una dintre cele mai energice piese pe care le-am compus și se pare că va bucura și mai mulți oameni și cu ajutorul unui serial TV. Sky is the limit”, a declarat cântăreața.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro