Fotbalistul român care a dat lovitura la Galatasaray: ”Visul de la națională sper să-l continuăm cu Mirel Rădoi”

Fotbalistul român care a dat lovitura la Galatasaray: ”Visul de la națională sper să-l continuăm cu Mirel Rădoi”
Fotbalistul roman care a dat lovitura la Galatasaray

La numai 24 de ani traversează cea mai bună perioadă a carierei sale. Mijlocașul echipei naționale de fotbal a României a fost transferat la Galatasaray în vara acestui an. Cine este fotbalistul care a dat lovitura în Turcia. Îi este recunoscător selecționerului Mirel Rădoi.

Fotbalistul român care joacă la Galatasaray, după Hagi

Alex Cicâldău trăiește cea mai bună perioadă a sa după ce a fost transferat la echipa turcească Galatasaray în vara acestui an. Mijlocașul echipei naționale a vorbit despre șansa extraordinară pe care a primit-o pe plan profesional.

„Eu trăiesc un vis la Galatasaray și am început să trăiesc și un vis la națională, avem șanse foarte mari să prindem barajul. Am arătat că ne putem apăra bine, că putem ataca bine. Sper să continuăm cu Mirel Rădoi visul spre calificarea la Mondial.

Eu voi veni mereu cu toată inima la națională și voi da totul mereu. Eu văzusem filmulețe cu fanii de la Galatasaray și auzisem multe, dar ce trăiesc acum e dincolo de orice mi-am imaginat. E pur și simplu fenomenal! Atâta pasiune și atâta dragoste e greu să găsești în altă parte!

Cum este tratat fotbalistul Alex Cicâldău de către turci, de când a semnat cu Galatasaray

Mijlocașul naționalei Alex Cicâldău susține că ceea ce trăiește la Galatasaray este un vis, iar oamenii se comportă extraordinar cu el. Turcii îl apreciază și îl respectă, făcându-l pe român să se simtă ca acasă. Fotbalistul este convins că traversează cea mai prosperă perioadă a carierei sale sportive.

„Spun că trăiesc un vis la Galatasaray pentru că totul este extraordinar: suporterii, condițiile de pregătire, antrenamentele, atmosfera din vestiar, mâncarea, locul unde trăiesc. Fanii iubesc tot ce înseamnă Galatasaray! Dacă ești jucător al echipei, devii iubit instantaneu. Oamenii mă opresc pe stradă, facem poze, au ajuns să mă recunoască deși port mască.

La un restaurant, așteptam mâncarea la prânz și mă tot uitam cu coada ochiului cum un suporter se învârtea de 5 minute cu telefonul prin jurul meu. Până la urmă și-a făcut curaj, s-a apropiat să facem o poză.

Efectiv tremura tot, nu putea ține telefonul de fericire, atât de mult conta pentru el Galatasaray! Fanii îmi spun Cicialdău, le e greu să pronunțe numele corect.”, a declarat Alex Cicâldău, în exclusivitate pentru Playsport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI