Fotbalistul nou luat de Adi Mutu e divin. A stat 6 luni la o mănăstire budistă

Fotbalistul nou luat de Adi Mutu e divin. A stat 6 luni la o mănăstire budistă
Noul fotbalist luat de Adi Mutu a stat șase luni într-o mănăstire budistă

Adi Mutu se mândrește cu o nouă reușită. Celebrul antrenor are atenția îndreptată spre noua achiziție, un fotbalist atipic ce a poposit nu mai puțin de șase luni la o mănăstire budistă. Ce detalii sunt cunoscute despre sportivul în cauză?

Nou membru în staff-ul lui Adi Mutu: sportivul a stat șase luni la o mănăstire budistă

Achiziție de ultimă oră pentru Craiova! Fotbalistul care este acum în prim-planul lui Adi Mutu a stat șase luni într-o mănăstire budistă. Antrenorul FCU Craiova și-a completat staff-ul cu un fizioterapeut originar din Chișinău care a lucrat anterior și la selecționara de tineret a României U21. Sportivul se numește Dimitriy Bzovii și înainte de a se stabili în România a petrecut preț de jumătate de an într-o mănăstire budistă din Ucraina unde a practicat și artele marțiale.

Pentru mine, imnul României are un loc special în inima mea. Încă din școală, înainte de fiecare oră de istorie, era pus „Deșteaptă-te, române!”. Și acum, cu atât mai mult că îmi este cântat și mie de pe margine, mi se face pielea de găină când aud imnul. Sunt la fel de român ca orice alt român”, a precizat colaboratorul lui Adrian Mutu, pentru frf.ro.

Din echipa lui Mutu mai fac parte și secunzii Bogdan Pătrașcu și Ciprian Niță, antrenorul de portari Eugen Anghel și preparatorii fizici Roberto Berruero și Dan Vasilică. FCU Craiova a făcut câteva schimbări considerabile și a transferat până acum opt jucători noi, toți străini: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Marko Gajic (Vozdovac), Armin Gremsl (portar), Hugo Vieira (Hokkaido Sapporo).

Program sezon regulat pentru meciuri FCU Craiova

Etapa 1 (16 iulie): CFR Cluj – FCU Craiova 1948
Etapa 2: FCU Craiova 1948 – Dinamo
Etapa 3: FC Voluntari – FCU Craiova 1948
Etapa 4: Academica Clinceni – FCU Craiova 1948
Etapa 5: FCU Craiova 1948 – Chindia
Etapa 6: CS Mioveni – FCU Craiova 1948
Etapa 7: FCU Craiova 1948 – Viitorul
Etapa 8: FC Argeș – FCU Craiova 1948
Etapa 9: FCU Craiova 1948 – FCSB
Etapa 10: FC Botoșani – FCU Craiova 1948
Etapa 11: FCU Craiova 1948 – Universitatea Craiova
Etapa 12: UTA – FCU Craiova 1948
Etapa 13: FCU Craiova 1948 – Gaz Metan
Etapa 14: Rapid – FCU Craiova 1948
Etapa 15: FCU Craiova 1948 – Sepsi

„ADRIAN MUTU este noul antrenor al FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948! Briliantul a semnat un contract pe 2 ani cu ȘTIINTA! Sa ii urăm bun venit !”, a transmis U Craiova 1948, pe Facebook.

Aducerea lui Mutu a costat o adevărată avere pentru Adrian Mititelu. Concret, nu mai puțin de 30.000 de euro pe lună pentru celebrul antrenor și staff-ul său. Oltenii au promovat din liga 2, lucru fantastic pentru suporteri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI