Fotbalist român, uitat de colegii lui la stadion. Cine a fost nevoit să alerge după autocarul echipei

Fotbalist român, uitat de colegii lui la stadion. Cine a fost nevoit să alerge după autocarul echipei
CFR Cluj este la un pas de a câștiga campionatul

Mai sunt câteva meciuri până la terminarea sezonului de Liga 1 din fotbalul românesc. În etapa a VI-a CFR Cluj a făcut deplasarea la Academica Clinceni. Meciul s-a terminat cu victoria oaspeților. Finalul zilei a fost unul demn de filmele de comedie, cel puțin pentru CFR Cluj.

CFR Cluj la un pas de a câștiga campionatul

În etapa a VI-a CFR Cluj a jucat împotriva celor de la Academica Clinceni. Meciul a fost, relativ, ușor pentru clujeni. La finalul meciului CFR Cluj a plecat cu alte trei puncte. Acum se află pe locul întâi în clasament cu 45 de puncte. Pe locul doi se află FCSB-ul lui Gigi Becali cu 43 de puncte și o victorie împotriva Botoșanului în ultima etapă. FCSB a câștigat în deplasarea de la Botoșani cu 3-1.

Mai sunt patru etape de jucat, iar CFR Cluj are toate șansele să devină, din nou, campioana Ligii 1 din forbalul românesc. Asta ar însemna încă o participare în calificările în Champions League pentru clujeni.

În ziua jocului din etapa a VI-a s-au împlinit 35 de ani de la unul din cele mai importante momente ale fotbalului românesc. Steaua câștiga în urmă cu 35 de ani Cupa Campionilor Europeni în fața Barcelonei, pe teren propriu.

Momente de cascadorii râsului pentru CFR

După meciul câștigat împotriva celor de la Academica Clinceni, jucătorii CFR-ului s-au îndreptat spre vestiare, ca mai apoi spre autocarul ce avea să-i ducă la Cluj. Din lotul CFR-ului din ultima etapă a făcut parte și Ovidiu Hoban.

Numai că, poate exaltați de victorie și de cele trei puncte, colegii de echipă, antrenorul și restul staff-ului, s-au urcat în autocar și au plecat. Momentul care a urmat, unic de altfel, poate fi încadrat la gaguri comice.

Pe o filmare a fost surprins jucătorul CFR-ului Ovidiu Hoban cum iese din stadion și fuge după autocarul care deja se distanțase cu mult. Era cât pe-aci să se întoarcă la Cluj pe jos, sau cu trenul. Norocul lui a fost că un alt oficial al CFR Cluj tocmai ieșea pe poarta stadionului în mașina proprie. Ovidiu Hoban s-a urcat în mașină, și astfel a plecat spre destinația Cluj Napoca.

Nu știm dacă au mai existat astfel de momente în fotbalul românesc, dar acesta cert poate fi încadrat la scenele din filmele de comedie. Este bine totuși că, în cele din urmă, Ovidiu Hoban nu a rămas pieton, și că a avut cu ce să se întoarcă la Cluj.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI