31 mart. 2021 | 10:01

Fotbalist de la naționala României, umilit în direct la TV, după meci. Ce s-a întâmplat cu omul lui Adi Mutu

News
Fotbalist de la naționala României, umilit în direct la TV, după meci. Ce s-a întâmplat cu omul lui Adi Mutu
Adi Mutu, în lacrimi, la prima experiență ca antrenor

Aseară Naționala României U21 a jucat, din păcate, ultimul meci la Campionatele Europene. MEciul cu echipa Germaniei s-a terminat la egalitate, dar Adi Mutu și elevii săi revin acasă. Egalul a lăsat un gust amar selecționerului. Criticile de după meci au fost dure, mai ales la adresa unor jucători. Cel mai criticat jucător la selecționatei de tineret a fost Octavian Popescu, singurul care i-a luat apărarea fiind Ilie Dumitrescu.

Octavian Popescu motiv de discordie

Selecționata de tineret a României, după o victorie și două egaluri a părăsit competiția europeană găzduită de Ungaria. Ultimul meci, în coompania selecționatei Germaniei, terminat la egalitate, a fost motiv de ceartă între Ilie Dumitrescu și jurnalistul Decebal Rădulescu.

Cel din urmă a criticat în termeni duri prestația lui Octavian Popescu, în opinia jurnalistului, acesta fiind supraevaluat ca și valoare. Octavian Popescu a avut aseară câteva faze la care ar fi putut aduce România în avantaj, dar se pare că lipsa de viziune în joc a dus la rezultatul de egalitate. Jurnalistul a criticat prestația lui Octavian Popescu, declarând:

”Vrei pe Popescu 100 de milioane… Ai văzut că era ca o râmă? Acolo trebuia să îmi arate mie că era sculă, ca Drăgușin!”, a declareat Decebal Rădulescu despre tânărul Octavian Popescu.

Adi Mutu, în lacrimi, la prima experiență ca antrenor

Au fost pretenții mari pentru Naționala României U21, după ultimele prestații de top ale jucătorilor, sub bagheta actualuli selecționer la echipa mare. Adi Mutu, la prima experiență ca antrenor, nu este dezamăgit de presdtația elevilor săi, în frunte cu Octavian Popescu, jucătorul cel mai criticat al serii de ieri.

Cu toate astea, cum era și normal, dezamăgirea pierderii calificării a existat,. Mutu a încercat să acopere acest sentiment la conferința de presă susținută după ultimul meci de calficiare.

”Dezamăgirea fiind mare, pentru că nu am pierdut niciun meci, dar și mulțumiți. Dacă întrebam pe cineva înaintea acestui turneu dacă ne dădea 5 puncte înainte, probabil erau foarte puțini care ar fi spus nu. Rămâne experiența unui turneu bun. Băieții au arătat că au mare inimă și au arătat că joacă cu mare ardoare și dorință pentru tricoul României.

Au dat tot ce au putut pe teren și asta mă face un antrenor mulțumit. Este U21, să nu uităm că, pe lângă rezultatele îmbucurătoare, trebuie să-i pregătim pe acești băieți pentru naționala mare, să fie învățați cu un astfel de ritm. Băieții aceștia trebuie într-adevăr felicitați pentru atitudinea lor.”, declara Adi Mutu aseară.

 

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro