Adi Mutu, în lacrimi și mut de durere după ce România a pierdut calificarea la EURO 21

Adi Mutu a plâns în conferința care a avut loc după meciul România U21- Germania U21, care s-a încheiat cu 0-0. Deși nu au fost înfrânți, românii au ratat calificarea în sferturile competiției.

Adi Mutu, în lacrimi după ce România U21 a ratat calificarea

Fotbalistul nu s-a putut abține și a vărsat câteva lacrimi după ce echipa lui a ratat sferturile competiției. Deși a încercat să răspundă la întrebări cât mai coerent, Mutu a părut să nu își poată organiza prea bine gândurile, iar faptul că e supărat și tulburat s-a văzut pe tot parcursul interacțiunii.

Echipa națională de tineret a României a ratat EURO 2021, cu toate că a părăsit ultimul meci fără să fie înfrântă. Fotbaliștii au plecat de pe teren cu lacrimi în ochi și dezamăgiți de faptul că nu au putut să se califice în sferturile competiției.

Adi Mutu, după ce România a pierdut calificarea la EURO 21

Adi Mutu a declarat că băieții trebuie felicitați pentru atitudinea lor și că ei ar trebui antrenați pentru naționala mare. Antrenorul a mai spus că nu au venit în vacanță, iar asta s-a văzut și pe teren.

„Dezamăgirea fiind mare, pentru că nu am pierdut niciun meci, dar și mulțumiți, dacă întrebam pe cineva înaintea acestui turneu dacă ne dădea 5 puncte înainte, probabil erau foarte puțini care ar fi spus nu. Rămâne experiența unui turneu bun, în care băieții au arătat că au mare inimă și au arătat că joacă cu mare ardoare și dorință pentru tricoul României, au dat tot ce au putut pe teren și asta mă face un antrenor mulțumit. Este U21, să nu uităm că, pe lângă rezultatele îmbucurătoare, trebuie să-i pregătim pe acești băieți pentru naționala mare, să fie învățați cu un astfel de ritm. Băieții aceștia trebuie într-adevăr felicitați pentru atitudinea lor.

Am schimbat echipa pentru că a fost un turneu greu. Nu doar fizic, ci și emoțional. Cred că era foarte greu să încep cu același 11. Ideea a fost să intru cu trei mijlocași proaspeți, să pot susține mijlocul, să putem avea o apărare cu agresivitate foarte bună, iar în repriza a doua să-i băgăm pe cei care au calitate, ca Ciobanu, Moruțan, etc.

Ideea a fost să rezistăm cât mai mult. N-am reușit, am fost aproape prin Mățan, prim prima repriză. Să ridicăm capul acum. Cred că suporterii noștri sunt mândri de noi, de cum ne-am bătut cu fiecare echipă. V-am zis că n-am venit în vacanță și cred că am demonstrat acest lucru”, a spus Mutu, la conferința de presă.

Naționala de juniori a României a pierdut calificarea în sferturile EURO 21, în timp ce Germania merge mai departe, în sferturile de finală ala Campionatul European de tineret.

Clasament final Grupa A: 

  1. Olanda           5 p  (golaveraj 8-3)
  2. Germania      5 p (4-1)
  3. ROMÂNIA    5 p (3-2)
  4. Ungaria         0 p (2-11)
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI