Fostul soţ al Elenei Udrea şi actualul iubit, întâlnire la restaurant. Ce s-a întâmplat la final între Adrian Alexandrov şi Dorin Cocoş

Fostul soţ al Elenei Udrea şi actualul iubit, întâlnire la restaurant. Ce s-a întâmplat la final între Adrian Alexandrov şi Dorin Cocoş
Întâlnire între Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov

Soții Elenei Udrea, Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov, au fost surprinși împreună la aceeași masă. Cei doi au avut o discuție destul de lungă, au vorbit calm, iar la sfârșit și-au strâns mâinile și au plecat. Despre ce au vorbit cei doi?

Întâlnire între Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov

Întâlnirea dintre fostul partener și actualul partener al Elenei Udrea a avut loc într-un mall, fiind surprinsă de paparazzi MediaFlux. Primul care a ajuns a fost omul de afaceri Dorin Cocoș, care a așteptat câteva minute bune până să vină Adrian Alexandrov.

Câteva momente mai târziu, alături de el, la o masă mică, s-a așezat actualul iubit al Elenei Udrea. Cei doi și-au strâns mâinile și a început discuția. Cel care a vorbit primul a fost Dorin Cocoș. Actual iubit al Elenei Udrea nu l-a întrerupt deloc, ci l-a ascultat foarte atent, în timp ce mânca dintr-o cutiuță de „pachețele de primăvară”.

Când omul de afaceri a terminat ce avea de spus, tânărul a preluat cuvântul și a vorbit și el timp de câteva minute, Dorin Cocoș ascultând cu mare atenție. După ce au terminat discuția, omul de afaceri a achitat nota de plată, cei doi și-au strâns mâinile și au plecat.

Elena Udrea, transportată de la penitenciar la spital după ce ar fi leșinat

Nimeni nu știe cu exactitate ce subiect de discuție au avut Dorin Cocoș și Adrian Alexandrov. Însă, la începutul lunii noiembrie, Elena Udrea a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, după ce ar fi leșinat la penitenciarul Tâgșor.

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Fostul ministrul al Turismului execută o pedeapsă de 6 ani în dosarul „Gala Bute”. Aceasta a atacat decizia de condamnare prin două căi extraordinare de atac, ambele respinse de către instanța supremă. Cu o zi înainte ca Elena Udrea sa leșine, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins, ca nefondată, contestația la executare formulată de fostul ministru.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia la executare formulată de contestatoarea Udrea Elena Gabriela împotriva sentinţei penale nr.181 din data de 28.03.2017 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală”, se arată în minuta ÎCCJ de marți.

Urmăriți Playtech.ro și pe