Fostul premier al României și-a înșelat soția cu sora ei. Au avut chiar și un copil împreună

Fostul premier al României și-a înșelat soția cu sora ei. Au avut chiar și un copil împreună
Uun fost premier al României și-a înșelat soția cu sora

Povestea încâlcită a fostului premier al României întrece și scenariile de telenovele. Acesta și-a înșelat soția cu propria soră și i-a făcut și un copil. Detalii din trecutul bărbatului.

Un fost premier al României și-a înșelat soția cu sora ei

Titu Maiorescu este un personaj extrem de important în istoria România. Fostul academician, avocat, critic literar și eeseist a ocupat și titulatura de primul-ministru al României în perioada dintre 1912-1914. Cu toate că din punct de vedere profesional toată lumea îl putea lua drept exemplu, lucrurile nu ar putea fi chiar așa și pe plan personal. Acesta nu a fost un om corect în ceea ce o privește pe soția sa. Maiorescu nu s-a comportat deloc just în căsnicie.

Academicianul și-a înșelat ani buni soția cu sora ei și a și avut un copil cu aceasta. Criticul literal iubea femeile, chiar el fiind cel care le-a introdus pe dame la întâlnirile junimiștilor, spre nemulțumirea multora din ei. De la întrevederi nu lipsea nicidecum Mite Kremnitz, cumnata criticului. Legătura bolnavă dintre ei a început în 1875, când femeia s-a mutat la București alături de soțul său de atunci. Spre disperarea soției sale Clara, Mite a devenit ușor-ușor amantă. ”Mite i-a fost stăpâna inimii şi a patimilor lui erotice mai bine de un deceniu şi ea i-a dăruit şi un fiu”, C. Popescu Cadem.

Mite Kremnitz, femeia care l-a respins pe Eminescu pentru Titu Maiorescu
Mite Kremnitz, femeia care l-a respins pe Eminescu pentru Titu Maiorescu

Eminescu pusese ochii pe sufletul său pereche

Titu era atât de îndrăgostit de Mite încât i-a făcut un copil și s-a îngrijit de el tot timpul. Se pare că frumusețea cumnatei academicianului l-a cucerit treptat și pe Mihai Eminescu, dar aceasta l-a refuzat vehement.

„Lui Maiorescu nu îi plăcea deloc că-l găsea pe Eminescu la noi… Vorbi cu mine în această privinţă în mai multe rânduri, începuse să râdă de Eminescu în faţa mea şi mă întreba dacă nu cumva uitasem să-l fac să simtă distanţa socială care ne separa”
Mite Kremnitz 

Urmăriți Playtech.ro și pe