Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, lovitură pentru Margherita de la Clejani. Imaginile au fost făcute publice

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, lovitură pentru Margherita de la Clejani. Imaginile au fost făcute publice
Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, lovitură pentru Margherita de la Clejani. Imaginile au fost făcute publice. Sursa foto: wowbiz.ro

Belelele se țin scai de Margherita de la Clejani. După ce a fost implicată într-un scandal monstru în urma accidentului pe care l-a provocat fiind sub influența drogurilor, acum vedeta s-a ales cu un dosar penal. Fiica Clejanilor este cercetată de polițiști după ce în presă au apărut imagini în care animalul ei de companie, o maimuțică, nu este tratat așa cum trebuie.

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu, lovitură pentru Margherita de la Clejani. Imaginile au fost făcute publice

Margherita de la Clejani are probleme mari. În urma imaginilor apărute în presă cu maimuțica care nu ar fi fost bine tratată, Tudi Ionescu, consilier general din Primăria Capitalei, a depus o plângere ce vizează modul în care a fost tratat animalul de companie al Margheritei de la Clejani. Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele Margheritei.

În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis  două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu.

Tudor Ionescu a fost motivul despărțirii dintre Pepe și Oana Zăvoranu
Tudor Ionescu a fost motivul despărțirii dintre Pepe și Oana Zăvoranu. Sursa foto: antena3.ro

Margherita este nedespărțită de maimuțică

Margherita de la Clejani a apărut pe rețelele de socializare, în ultimul timp, însoțită în permanență de noul sau animal de companie, maimuțica Lio. Cele două sunt par a fi nedespărțite. Însă se pare că maimuțica Lio nu ar fi a Margheritei.

Maimuța este a unor prieteni ai familiei din Clejani. Aceștia ar fi părinți adoptivi. Chiar și așa se pare că toată familia de la Clejani este fascinată de micuțul animal.

Tudor Ionescu, implicat într-un scandal amoros

Maimuța e a unui prieten din străinătate și mi-o aduce mie din când în când. Eu m-am atașat foarte tare de ea, datorită faptului că copilașii mei s-au făcut mari, nu-mi mai acordă atenție, iar Lio e ochii mei din cap”, a spus Viorica din Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Tudor Ionescu a fost implicat într-un scandal amoros în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când era iubitul Oanei Zăvoranu. De altfel, Tudor Ionescu, alias Tudy, a fost și motivul de despărțire dintre Oana Zăvoranu și Pepe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI