Fosta vedetă TV din România care arată demențial la 43 de ani! Face sport zilnic

Fosta vedetă TV din România care arată demențial la 43 de ani! Face sport zilnic
Fosta vedetă TV din România care arată demențial la 43 de ani! Face sport zilnic

Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, adică doar cu o pereche de slipi minusculi și fără sutien, stilista Adina Buzatu a făcut furori la hotelul pe care artistul Ovidiu Komornyk îl deține în Vama Veche.

Fosta vedetă TV din România care arată demențial la 43 de ani!

Astfel, Adina Buzatu are 43 de ani, dar nu se dă nici pe puștoaice. Aceasta, mama unei fete de 23 de ani pe nume Sara, se poate considera o norocoasă pentru felul în care arată la vârsta ei. ”De vină” e, pe o parte, gena, pe de altă parte efortul pe care îl face pentru a se menține sănătoasă și la greutatea pe care ea o consideră ideală la înălțimea pe care o are.

Astfel, celebra stilistă care îmbracă elegant cei mai râvniți din showbiz, este adepta stilului de viață sănătos. Aceasta practică mult sport, mănâncă sănătos și știe cum să pună în balanță munca și relaxarea, iar rezultatul se poate vedea foarte bine din fotografia de mai sus, pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

A slăbit 45 de kilograme

Adina Buzatu are un trup tras prin inel, picioare lungi și perfecte, dar și un bust cu care se poate lăuda. Pare incredibil, dar vedeta a slăbit nu mai puțin de 45 de kilograme după ce a născut:

„Ajung zilnic târziu acasă, în medie pe la 11 noaptea, dar dimineaţa la 7 plec la sport. Înainte făceam tenis sau aerobic la antrenoarea de fitness Luminiţa Nicolescu, dar acum merg aproape zilnic la o sală de sport şi fac cel puţin o clasă. Dacă am timp, completez antrenamentul cu o serie de abdomene destul de dure, înot sau saună. Cert este că mereu fac ceva, nu există zi fără să fac sport. Iar dacă nu am deloc timp de sport, încerc să merg cât mai mult pe jos”, mărturisea Adina Buzatu pentru www.csid.ro. Vezi AICI imaginea cu ea, la piscină!