Fosta vedetă PRO TV care spală mașinile angajaților de la Antena 1: ”E tipicar, să nu o mai recunosc” (exclusiv)

Fosta vedetă PRO TV care spală mașinile angajaților de la Antena 1: ”E tipicar, să nu o mai recunosc” (exclusiv)
Fosta vedeta PRO TV care spala masinile angajatilor de la Antena 1

După ce s-au retras de pe micile ecrane, câteva dintre cele mai cunoscute vedete de televizune au fost nevoite să se reprofileze. Cine este fostul star de la PRO TV care acum spală mașinile angajaților de la Antena 1.

Cine este fosta vedetă PRO TV care spală mașinile angajaților de la Antena 1

Să vezi și să nu crezi. Una dintre cele mai iubite vedete de la PRO TV s-a reprofilat după ce a dispărut de pe micile ecrane și și-a deschis o spălătorie auto în Capitală. Nu, nu este o păcăleală, chiar dacă vorbim de inegalabilul Gabi Jugaru, regele farselor de la PRO TV.

Printre clienții spălătoriei auto lui Gabi Jugaru se numără și vedetele de la Antena 1, postul rival al canalului TV care l-a consacrat: Natalia Mateuț, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt doar câțiva dintre personalitățile care-i calcă pragul spălătoriei, având numai cuvinte de laudă la adresa patronului firmei.

„Am mulți clienți și din lumea mondenă, mai ales vedete de la Antena 1, pe Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț. Dar și Gheorghe Turda a venit recent. E bine acum așa, nu am gânduri mari să revin la radio sau pe micul ecran”, a declarat Gabi Jugaru, exclusiv pentru jurnaliștii de la Impact.ro.

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda are numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Jugaru.

„Îl recomandat pe Gabi la toată lumea, e un băiat bine pregătit din punct de vedere tehnic, știe să realizeze o toaletare a mașinii, a aspirat, a curățat tapițeria, face treabă bună, e tipicar, nu face lucruri de mântuială, ca alții, mi-am luat mașina de la el după vreo 7 ore, să n-o mai recunosc, așa era de curată!”, a declarat Gheorghe Turda, pentru sursa citată.

Ce relație are Gabi Jugaru cu fiicele sale, după divorțul de soția lui

Regele Farselor este un bărbat și un tată împlinit. Gabi Jugaru are o relație foarte bună cu cele două fiice ale sale, Roxana și Miruna Elena, despre care spune că i-au moștenit caracterul. Puțini sunt cei care știu că Gabi Jugaru s-a recăsătorit, în secret, în 2018, la zece ani de la divorțul de prima soție, Dana.

„Amândouă îmi seamănă foarte mult ca temperament, sunt forță. Cea mare e Leu, cea mică e Scorpion, deci e groasă. S-au schimbat vremurile, sunt alte valori, mă mai blochează pe WhatsApp.

Unul dintre sfaturile de care trebuie să ținem cont este să lăsăm noaptea nu să fie un sfeșnic, ci un sfetnic bun. Există discuții, nu îmi place să mă bag în viața fetelor mele”, povestea el, într-un interviu pentru Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI