Fosta vedetă PRO TV care l-a uluit total pe Cătălin Măruță, în direct: ”Sunt foarte scârbă dacă vreau. Fac foarte urât”

Fosta vedetă PRO TV care l-a uluit total pe Cătălin Măruță, în direct: ”Sunt foarte scârbă dacă vreau. Fac foarte urât”
Fosta vedetă PRO TV care l-a uluit total pe Cătălin Măruță, în direct:

Francisca, o fostă vedetă PRO TV, l-a uluit total pe Cătălin Măruță cu afirmațiile pe care le-a făcut despre sine. Ea a fost și în echipa Vorbește lumea de la Pro TV, pentru scurtă vreme însă.

Fosta vedetă PRO TV care l-a uluit total pe Cătălin Măruță, în direct

Francisca, frumoasa artistă brunetă, a venit azi în emisiune lui Cătălin Măruță. Artista a slăbit enorm, cântărind acum 49 de kilograme. Ea a spus că în această perioadă are multe evenimente de onorat și că urmează să plece în Dubai, acolo unde are cântări. Vedeta a făcut afirmații inedite despre sine, dar a dat și lansat câteva indicii detalii despre plecarea de la Pro TV.

”Am 49 de kilograme. Cel mai mult am avut 75 de kilograme. Sunt foarte scârbă daca vreau. Fac foarte urât dacă sunt călcată pe coadă, sunt vulcanică. Evenimentele merg, deși e pandemie. Plec în Dubai. Suntem în aceeași gască cu Anamaria Prodan.”, a spus Francisca.

Francisca a făcut, pentru o vreme, parte din echipa Vorbește lumea, de la Pro TV, prezentând vremea. Ea a glumit pe seama faptului că se mai bâlbâie în fața camerelor, lansând și câteva ipoteze în aer:

”Uite, d-aia poate nu mai sunt la Pro TV, că am fost și eu la Pro TV”, au fost afirmațiile Franciscăi referitoare la bâlbele sale, spunând apoi că a glumit.

Cine este Francisca Dulceanu

Francisca este cântăreaţă româncă din Botoșani şi a fost de multe ori asemănată cu Kim Kardashian. De-a lungul timpului, ea a lansat piese precum: „Piatra de pe inimă”, „Arunci cu umbre”, „Lacăt la inimă”, „Doi străini”, „Umărul pe care plângi”.

Francisca Dulceanu a participat în anul 2012 la emisiunea X Factor România. La numai 18 ani, Francisca Dulceanu îi uimea pe jurații X Factor, motiv pentru care a fost supranumită speranța jazz a competiției.

Aceasta a reușit să slăbească 20 de kilograme în numai 4 luni, prin intermediul unui regim sănătos de viață.

„Și eu am avut nevoie de ajutorul unui specialist! Asta pentru că de câte ori am încercat să fac ceva de capul meu haotic niciodată nu mi-a reușit!” a povestit ea.

Francisca a făcut parte, pentru o perioadă de timp, din echipa Vorbește lumea, de la Pro TV, luând locul Vivianei Sposub. Ea este căsătorită, iar soțul ei este mai mare cu 10 ani decât ea. Francisca și-a cunoscut soțul la vârsta de 18 ani, la sala de sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI