Fosta vedetă de la Ferma și-a pus silicoane. Blonda arată de milioane acum!

Fosta vedetă de la Ferma și-a pus silicoane. Blonda arată de milioane acum!
Fosta vedetă de la Ferma și-a pus silicoane

Ea este una dintre vedetele din România care, până de curând, nu s-au lăsat „tunate“ în cabinetele medicilor esteticieni. Ieri, însă, fosta vedetă de la „Ferma“ le-a mărturisit prietenilor virtuali că și-a făcut prima operație estetică, dorind să-și mărească bustul. Rezulatatul îți puteți vedea în galeria foto a acestui articol.

Blondina de la Ferma și-a pus silicoane

Otniela Sandu, căci despre ea este vorba, și-a făcut prima operație estetică: implant mamar cu silicon. Frumoasa blondină, alături de Ame Călin și Diana Belbiță erau singurele concurente din cadrul show-ului „Ferma. Un nou început“ care nu ajunseseră pe mâinile medicilor esteticieni. Celelalte două încă preferă să rămână așa cum le-a inzestrat Mama Natură, în timp ce blondina supranumită Shakira de România s-a decis să recurgă la „îmbunătățiri“.

S-a documentat foarte bine înainte și a ales să facă operația în Capitală, iar ieri după-amiază a postat prima poză după intervenția chirurgicală de mărire a bustului. Vedeta a făcut și următoarele mărturisiri:

„Nu doar că este un profesionist în tot ceea ce face, ci este și un om foarte faine. Toate procedurile pe care le face sunt «bombă» și foarte reușite. Safe (n.r. – în siguranță) și de bun gust. Mă bucur că am întâlnit un medic de la care să înțeleg că o intervenție de ordin estetic nu înseamnă doar a exagera. Cu siguranță o să-i mai trec pragul cabinetului“, a scris Otniela Sandu pe poza publicată pe contul de Instagram.

Otniela Sandu și medicul estetician sunt prieteni

La rândul său, medicul estetician care i-a făcut operația a scris și el următorul mesaj:

„Morning selfie with happy patient and friend @otniela (n.r. – Selfie-ul de dimineață cu fericita pacientă și prietena mea, Otniela) #lovemyjob #breastbyraduionescu #breastimplants #breastaugmentation #plasticsurgery #luxuryhospital #motivaimplants #motivaromania“.

Primele poze cu Otniela Sandu, după intervenția chirurgicală de mărire a bustului
Primele poze cu Otniela Sandu, după intervenția chirurgicală de mărire a bustului

Fosta vedetă de la „Ferma“ a absolvit Facultatea de Jurnalism și a început cu o carieră de makeup artist, fiind foarte apreciată de clientele ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI