Brigitte Sfăt, eliminată de la Ferma! Înlăturată din show-ul de la PRO TV de rivala Otniela

Brigitte Sfăt, eliminată de la Ferma! Înlăturată din show-ul de la PRO TV de rivala Otniela
Brigitte Sfăt îl lasă pe Florin Pastramă cu Otniela în Ferma

Brigitte Sfăt a fost eliminată de la Ferma chiar de către rivala sa, Otniela Sandu. A fost al patrulea duel prin care a trecut Brigitte, care s-a văzut nevoită să îl lase pe Florin Pastramă în show-ul de la Pro TV alături de Otniela, față de care acesta are o afinitate încă de la începutul emisiunii.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au reușit să atragă antipatia tuturor concurenților de la Ferma, care și-au propus să îi elimine pe rând. Cei doi și-au făcut în ultima vreme tot felul de strategii și și-au mințit colegii în repetate rânduri, iar aceștia au ajuns să nu îi mai dorească în mijlocul lor.

Brigitte Sfăt nu a mai fost tolerată la Ferma pentru desele excese de furie și acuzațiile pe care le-a făcut la adresa celorlalți concurenți, în timp ce pe Florin Pastramă l-a tras în spate faptul că a mințit și a început să facă tot ce i-a zis Brigitte.

Brigitte Sfăt, la duel
Brigitte Sfăt, la duel

Brigitte Sfăt îl lasă pe Florin Pastramă cu Otniela în Ferma

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au logodit în cadrul show-ului de la Pro TV, dar bărbatul i-a mărturisit că îi place foarte mult de Otniela, pe care a pus ochii încă de la începutul sezonului. Tocmai de aceea, eliminarea în urma duelului cu frumoasa blondă este foarte dureroasă pentru Brigitte, mai ales că Florin va rămâne în continuare în show, alături de ispititoarea Otniela.

Cele două s-au duelat în cadrul unei probe de îndemânare, iar Otniela s-a dovedit superioară. Rămâne de văzut care va fi strategia lui Florin Pastramă de acum înainte, având în vedere că alături de el nu va mai fi Brigitte, care să îl ghideze de la spate tot timpul.

„Eu sunt bucuroasă că am reuşit să nu renunţ la principiile mele şi să nu fiu făţarnică în acest show. Aş vrea să spun că este o despărţire grea, dar pentru mine este o uşurare sufletească. Dacă Florin va vrea să lupte pentru mine, o va face afară.

Unicul lucru pe care l-am simţit a fost că s-au bucurat că pierd proba, acum nu am mai vrut să mă uit în ochii lor, dar ştiu că sunt fericiţi că plec. Jocul ăsta dezumanizează oamenii, merge pe principiul dezbină şi cucereşte.

În Fermă nu am făcut decât să-mi întăresc credinţa în Dumnezeu şi să mă ataşez de unica persoană care a ajuns la sufletul meu şi care a suferit alături de mine, Florin. Părăsesc competiţia fericită că merg unde mi-e bine, unde sunt oameni care mă iubesc şi care mă apreciază”, a declarat Brigitte după eliminare.

Urmăriți Playtech.ro și pe