Fosta vedetă Asia Express a fost cerută de soție! Prima poza cu inelul: ”Sunt o norocoasă”

Fosta vedetă Asia Express a fost cerută de soție! Prima poza cu inelul: ”Sunt o norocoasă”
O nouă nuntă în showbiz! Ce vedetă a spus 'Da'

O nouă zi, o nouă surpriză în showbiz-ul românesc! O fostă vedetă de la Asia Express trăiește clipe minunate și este pregătită să își ducă relația la un alt nivel! Aceasta a primit un inel superb din partea iubitului, așa că a afișat bijuteria în mediul online.

Surpriză mare în showbiz! Ce fostă vedetă de la Asia Express s-a logodit

Ana Baniciu își lua prin surprindere admiratorii în momentul în care se afișa cu noul partener, Edy Kovacs. Vedeta are parte de o superbă poveste de dragoste și pare că și-a găsit liniștea în brațele iubitului său, așa că fanii s-au bucurat enorm când au aflat că a fost cerută în căsătorie!

Vedeta și Edy Kovacs au plecat într-o vacanță superbă, în Positano. Iată că artista a acceptat cererea în căsătorie și se pregătește să îmbrace rochia de mireasă! Aceasta a decis să le prezinte admiratorilor din mediul online frumoasa bijuterie primită, dar și să îi transmită partenerului o declarație de dragoste.

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!

Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente…fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat!

Sunt foarte fericită… sincer vă zic! ( îmi tremură genunchii ca la asia express)”, a spus Ana Baniciu, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edy Kovacs. Dezvăluirile făcute de vedetă

Ana Baniciu și iubitul ei se iubesc cu patos, așa că vedeta își dorește să ducă relația la un alt nivel. A durat o vreme până când ea a decis să se afișeze alături de Edy Kovacs, dar iată că veștile bune din partea artistei pentru fani sunt din ce în ce mai multe!

Aceasta a dezvăluit că iubitul ei, ce este extrem de discret și încearcă să se țină departe de atenția din showbiz-ul românesc, încerca de mult să o cucerească. Aceștia s-au apropiat în momentul în care Ana Baniciu a luat de la afacerist Covid-19, bărbatul având grijă să o îngrijească în momentele dificile.

„Ne dorim să avem o viaţă frumoasă împreună, ne iubim mult. Când m-a cunoscut mi-a dat covid, el m-a îngrijit şi aşa ne-am apropiat. El mă căuta de ceva vreme… Suntem împreună de vreo 9 luni.

Am ieşit cu o prietenă şi ne-a dus acasă acest băiat, Edi. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar am simţit ceva. M-a convins să plecăm toată gaşca la munte, a organizat chiar în acea seară totul.

Şi acolo mi-a dat covid, doar eu am luat, nu ştiu cum se face! Şi ne-am izolat împreună, a avut mare grijă de mine, nu m-am simţit deloc bine, a fost greu. L-am lăsat să se apropie până la urmă.

Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic… Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă.

Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm.”, a spus Ana Baniciu, la Vorbeşte Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI