Cine este iubitul Anei Baniciu de la Te cunosc de undeva. Cu ce se ocupă, de fapt

Cine este iubitul Anei Baniciu de la Te cunosc de undeva. Cu ce se ocupă, de fapt
Cine este iubitul Anei Baniciu?

Ana Baniciu nu mai e singură de luni bune! Fanii sunt atenți la rețelele de socializare pentru a afla cât mai multe detalii despre bărbatul care i-s furat inima. Cine este iubitul concurentei de la „Te cunosc de undeva” și cu ce se ocupă acesta?

Cine este iubitul Anei Baniciu și cu ce se ocupă?

Ana Baniciu a fost singură o bună perioadă de timp, dar iată că acum a venit soarele și pe strada ei. Simpatica artistă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edy Kovacs.

Deși au fost reticenți o vreme și au evitat să se afișeze, lucrurile stau altfel la moment. Cei doi se postează în ipostaze emoționante și primesc nenumărate comentarii în care toți fanii solistei le urează ca relația să țină mult și bine.

Prietena blondinei, cântăreața Raluca, e cea care îi surprinde pe cei doi în tandrețuri pe rețelele de socializare, atunci când aleg să-și petreacă timpul împreună. Tânărul care i-a furat inima e un personaj cunoscut în lumea bună a Capitalei datorită relațiilor amoroase pe care le-a avut cu multe bombe sexy din showbiz-ul românesc.

Bărbatul e obișnuit cu showbiz-ul românesc

Edy e un om de afaceri ce a reușit să le pună capac multor dive precum: Calina Dumitrescu, Daniela Crudu, Marinela Avădani, Raluca Lungu, iar lista poate continua mult și bine. Numele bărbatului e cunoscut și grație succesului din proiectele sale.

“Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow, trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a spus artista.

Presiunile numelui Baniciu

”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate. E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani. Tata, în schimb, se amuză, i se pare foarte amuzant când mai apare ceva. Nu se supără. Dar nici nu am făcut niște lucruri atât de grave încât să-i dezamăgesc”
Ana Baniciu (Sursa: libertatea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI