Cum arată acum mormântul lui Mihai Constantinescu. Ce a decis soția lui

Cum arată acum mormântul lui Mihai Constantinescu. Ce a decis soția lui
Cum arată acum mormântul lui Mihai Constantinescu?

Mormântul lui Mihai Constantinescu este parcă neschimbat. Deși acesta a murit în luna octombrie a anului trecut, fanii și familia nu au uitat să se îngrijească de locul unde-și doarme artistul somnul de veci.

Cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a plecat dintre noi în luna octombrie a lui 2019, iar de atunci cei care l-au iubit au continuat să-i asculte piesele și să îi transmită câte un mesaj prin florile lăsate la mormântul său, dar și să spună o rugăciune gândindu-se la el și aprinzând o lumânare la cimitirul unde acesta este înmormântat. Femeile care l-au iubit îl plâng pe bărbat la opt luni de la moartea sa. Mihaela Constantinescu a avut dintotdeaua o relație excepțională cu fostul soț, o relație cum mulți n-au înțeles și puțini se pot lăuda că au parte de așa ceva.

Aceasta a fost alături de ultima parteneră chiar și în cele mai negre clipe, atunci când medicii suspectau că șansele ca artistul să se trezească vor scădea revoltător. Cele două își aduc aminte des de el și postează mesaje superbe sau fotografii și clipuri video cu regretatul solist. ”Mihai… ai plecat de lângă noi… dar nu din inimile noastre… te iubim veșnic”, a scris Mihaela Constantinescu pe Facebook, chiar pe 6 iunie, în Sâmbăta Morților de dinaintea Rusaliilor.

Cum arată acum mormântul lui Mihai Constantinescu?
Cum arată acum mormântul lui Mihai Constantinescu?

„Am să te iubesc în fiecare adiere de vânt”

Simona Secrier încă este și ea dărâmată de decesul soțului. ”Mihai, mâine va fi o zi minunată. Toți românii vor fi cu gândul la tine, toți copiii, adulții și bătrânii. AMINTIRI de neuitat … o lume minunată…Am să te iubesc în fiecare adiere de vânt, în fiecare apus de soare. Am să te iubesc în fiecare dimineață și în fiecare noapte în care voi adormi cu gândul la tine”, a fost mesajul ei de 1iunie.

Amintim că Mihai Constantinescu a murit pe data de 29 octombrie 2019, la 73 de ani, după ce a stat luni de zile în comă. În luna mai a fost internat în urma unui infarct, iar starea sa de sănătate a continuat să se degradeze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI