Ce face Alina Vidican cu banii lui Cristi Borcea. Nu se mulțumește doar cu ce primește din pensia alimentară

Ce face Alina Vidican cu banii lui Cristi Borcea

La aproape trei ani de la divorțul de Cristi Borcea, viața Alinei Vidican este total schimbată. Tânăra se poate mândri, în prezent, cu un look nou și cu o afacere care îi aduce în cont sume consistente. Aceasta are pe listă o mare dorință, iar cuvântul fostului soț este decisiv pentru concretizarea ei.

Ce a făcut Alina Vidican după divorțul de Cristi Borcea

După separarea de Cristi Borcea, Alina Vidican s-a retras cu cei doi copii ai ei și ai fostului acționar de la Dinamo pe tărâm american, într-un loc care le-a devenit în acest timp adevărata casă.

În Miami, aceasta are grijă de creșterea și educația micuților ei, dar și de restaurantul pe care și l-a deschis.

Chiar dacă Alina și Cristi nu mai formează un cuplu, ea primește din partea bărbatului o pensie alimentară consistentă pentru copii și, în plus, acesta le-a oferit ei și micuților Borcea un apartament.

Cristi Borcea și Alina Vidican au format vreme lungă un cuplu. Ei au divorțat în urmă cu trei ani
Cristi Borcea și Alina Vidican au format vreme lungă un cuplu

În ce plănuiește să investească bani

Tânăra are însă alte planuri cu apartamentul primit. ”Cristi Borcea i-a lăsat apartamentul din Miami, un apartament extrem de scump, pe malul oceanului. Doar că Alina a decis că ea și copiii lor nu ar avea nevoie de un asemnea apartament și că le-ar fi mai bine dacă ar avea o casă.

Doar că, în zonă, casele sunt foarte scumpe,așa că Alinei i-a venit o idee”, a mărturisit un apropiat de-al familiei timișorencei, potrivit wowbiz.ro.

Pentru a-și concretiza dorința, Alina are însă nevoie de acordul fostului soț, pe care este hotărâtă să-l obțină cât mai repede.

Astfel, ea ar vrea să vândă apartamentul, care se ridică la aproape un milion de dolari, și să își cumpere o altă proprietate, tot în Miami, dar nu pe malul Oceanului.

Dacă își cumpără o casă, nu foarte mare, dar cu curte, în Miami, dar nu fix pe malul Oceanului ar costa-o jumătate din suma pe care ar putea să o încaseze pentru apartamentul în care locuiește acum.

Așa că, de ceva vreme, încearcă să îl convingă pe Cristi Borcea să îi permită să facă o asemenea schimbare și, evident, să îi lase ei restul banilor, bani pe care normal, i-ar pune în conturile copiilor lor”, arată wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI