Fosta soție a lui Cristi Borcea, în doliu. Mesajul trist postat de Mihaela: ”Adio!”

Fosta soție a lui Cristi Borcea, în doliu. Mesajul trist postat de Mihaela: ”Adio!”
Fosta soție a lui Cristi Borcea, în doliu. Mesajul trist postat de Mihaela: ”Adio!”

Mihaela Borcea a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de socializare, după ce a aflat că o persoană dragă ei s-a stins din viață. Femeia a primit o veste teribilă în urmă cu puțin timp.

Fosta soție a lui Cristi Borcea, în doliu

Mihaela Borcea trece prin clipe grele, după ce un prieten apropiat al său a murit. Vedeta a dat vestea pe pagina de Facebook, dăruindu-i câteva rânduri celui care a fost Adrian.

”Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, dragul și bunul meu prieten, Adrian! Ai plecat mult prea devreme dintre noi! Când cineva pe care-l iubim moare, pare că timpul se oprește în loc și nu înțelegem de ce Dumnezeu a ales să îl ia de pe acest pământ atât de repede, de ce a trebuit să plece înainte de a fi gata să ne luăm „La revedere”. Dar trebuie să ne amintim nu doar că ai murit, ci că ai trăit și ne-ai lăsat amintiri frumoase și știu că de acolo de Sus ne vei veghea mereu! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, Adrian!!???”, a fost mesajul transmis de Mihaela Borcea pe rețeaua de socializare.

Mihaela Borcea si Sorin Rap, actualul iubit
Mihaela Borcea si Sorin Rap, actualul iubit

Mesaj de ziua lui pentru Cristi Borcea

Mihaela Borcea i-a trimis lui Cristi Borcea un mesaj de ziua lui, chiar la puțin timp după ce actuala soție a omului de afaceri a postat pe Facebook un mesaj scurt, dar emoționant: „La mulți ani, dragostea mea”.

La scurt timp, mesajul Mihaelei Borcea nu a întârziat să apară:

„Pentru că azi e o zi specială pentru tine, îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!”, i-a transmis Mihaela Borcea lui Cristi Borcea.

Reamintim că Mihaela Borcea a fost prima soție a omului de afaceri, Cristi Borcea. Aceasta i-a dăruit trei copii: pe Patrick și pe gemenii Melissa și Angelo. De câțiva ani, aceasta are o relație de iubire cu Sorin Rap, un fost polițist.