Fosta soție a lui Bebe Cotimanis a înflorit după despărțirea de el. Florina arată senzațional la 50 de ani

Fosta soție a lui Bebe Cotimanis a înflorit după despărțirea de el. Florina arată senzațional la 50 de ani
Florina, fosta soție a lui Bebe Cotimanis a înflori după despărțirea de el

Florina Mărcuță, fosta soție a celebrului actor Bebe Cotimanis, pare că a trecut peste șocantul divorț. Arată senzațional și poartă minijup, chiar dacă are 50 de ani.

Florina, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, este mai fericită ca niciodată. A înflorit după despărțirea de actor

Bebe Cotimanis s-a lăsat cu greu dus la altar. El și Florina s-au logodit la Vatra Dornei, în vara anului 2014, și au împreună un băiat, pe Matei, de 20 de ani. Cei doi au fost împreună timp de 17 ani și s-au despărțit în 2018, după ce make-up artista a aflat că este înșelată. Cotimanis și-a găsit fericirea alături de colega sa de scenă, Iulia Dumitru, actriță la Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești. Ei s-au mutat împreună rapid și au jucat pe aceeași scenă în piesa ”Old Love”.

„A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic”, replica Florina în 2018, întrebată de jurnaliști despre întâmplare.

Florina a trecut peste dezamăgire, lucru care se poate vedea cu ochiul liber într-o fotografie postată recent pe un cont de socializare. Ea s-a pozat alături de iubita lui Matei, Mădălina Sacară, tot make-up artist, într-o zi însorită în care au ieșit la plimbare. Florina a arătat senzațional și a zâmbit lângă cei doi copii.

A fost prins în tandrețuri cu amanta de către fotoreporteri 

Despre idila dintre Cotimanis și colega de breaslă s-a aflat în 2018, înainte ca acesta să divorțeze de mama copilului lui. Cei doi au fost surprinși de fotoreporteri în tandrețuri, pe stradă, ca doi adolescenți. S-au sărutat și s-au pozat fără să le pese de oamenii din jur, iar fostul jurat de la ”Românii au talent” nu s-a temut în niciun moment că ar putea fi recunoscut. Ei au fost fotografiați la Mănăstirea Curtea de Argeș, unde s-au rugat și au aprins lumânări.

Bebe Cotimanis s-a alăturat echipei Prima TV

Actorul spune că îi plac începuturile, așa că în urmă cu câteva luni a decis să se mute de la Pro TV, unde se afla de mai bine de un deceniu, la Prima TV. El este o fire optimistă și, deși a fost afectat de pandemie, ca orice actor, a găsit și în acest caz o parte bună. S-a apropiat mai mult de public și spune că românii au învățat să iubească și să prețuiască mai mult piesele de teatru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI