Fosta iubită a lui Costin Mărculescu rupe tăcerea. Ce probleme de sănătate avea

de: Emanuela Pană
11 06. 2020

În noaptea de miercuri spre joi, Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă. Fosta lui iubită, Cristina, rupe tăcerea. De ce boală suferea regretatul actor și cât de des apela 112 din această cauză, în continuare.

Cristina rupe tăcerea. Mărturii

Fosta parteneră de viață a lui Costin Mărculescu dezvăluie misterul legat de moartea subită a renumitului actor. Mai mult, aceasta a declarat că bărbatul apela des numărul unic de urgență 112 din cauza problemelor de sănătate.

Mărculescu a fost găsit mort miercuri noapte în locuința sa din cartierul Dristor. Vecinii au fost alertați de câinele actorului care a început să latre și au sunat la pompieri.

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei“, au informat oamenii legii.

După ce a aflat vestea tristă, fosta iubită a actorului, Cristina, i-a trimis un mesaj prezentatorului „Xtra Night Show“ dezvăluind că afecțiunile cardiace i-au creat multe probleme de-a lungul anilor lui Costin Mărculescu.

„El avea probleme cu inima. Când eram împreună, venea des ambulanța la el“, este mesajul Cristinei.

Vecinii nu l-au mai văzut de trei zile

Potrivit declarațiilor vecinilor lui Mărculescu, acesta nu a mai fost văzut de 3-4 zile, deși obișnuia să iasă zilnic pentru a-și plimba câinele.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini“, a declarat Dan Capatos în emisiunea pe care o prezintă la miezul nopții.

Pompierii au intervenit și au spart ușa locuinței, găsindu-l pe renumitul actor mort în baie, în stare avansată de putrefacție.