Fosta concurentă Survivor România care pleacă din țară și își lasă familia aici. Detalii despre decizia ei

Fosta concurentă Survivor România care pleacă din țară și își lasă familia aici. Detalii despre decizia ei
Fosta concurenta Survivor Romania care pleaca din tara si isi lasa familia aici

Vești triste pentru una dintre cele mai apreciate foste concurente de la Survivor România. Cine este Faimoasa care pleacă din țară și își lasă familia aici. Proiectul a fost de nerefuzat. Despre cine este vorba, de fapt.

Cine este fosta concurentă de la Survivor care pleacă din România fără familia sa

Survivor România este un adevărat fenomen, competiția din Republica Dominicană fiind proiectul care a ținut cu sufletul la gură milioane de români în fiecare săptămână timp de mai bine de jumătate de an.

Show-ul de la Kanal D a adus în atenția publicului diferite vedete și sportivi de elită, iar viața unora dintre ei s-a schimbat radical după terminarea concursului.

În timp ce unii și-au găsit sufletul-pereche, iar alții s-au despărțit, rupând relații amoroase și chiar de prietenie care s-au sudat pe parcursul celor șase luni de competiție, una dintre fostele Faimoase de la Survivor România 2021 a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul ei.

Majda Aboulumosha este vedeta care părăsește România. După ce a primit o ofertă de job pe care nu a putut să o refuze, frumoasa brunetă a acceptat cu entuziasm proiectul care se va desfășura în Turcia. Vedeta va prezenta emisiunea „Femeia Alege”.

Reacția micuței Jaqueline când a auzit că mama ei pleacă în Turcia

Deși abia așteaptă să înceapă filmările, fosta Faimoasă are inima îndoită, gândindu-se cât de dor îi va fi de familie, prieteni și copilul ei, care nu o vor putea însoți în Turcia.

„Deși este un subiect mai sensibil pentru mine când vine vorba de Jacqueline, că trebuie să stau departe de ea, îmi doresc, ca de fiecare dată când am avut un proiect cu deplasare pentru o perioadă mai lungă, ca ea să mă vadă puternică. Jacqueline a fost prima persoana căreia i-am spus că am primit această propunere și anume de a prezenta show-ul (n.r -„Femeia alege”), iar ea, ca de fiecare dată, m-a susținut.

Acum o să fie mai ușor pentru că voi avea acces la telefon, iar când se va putea, o să ne vizităm. Aș fi luat-o cu mine, dar are școală și mă bucur că se poate duce, fizic, la școală. Trece în clasa a doua, mi-aș fi dorit să o iau cu mine pe Jacqueline, mi-ar fi fost mult mai ușor, dar nu mi-am dorit să o iau din mediul ei, de lângă colegi.

Țin foarte mult să meargă la școală și, în plus, eu o să muncesc foarte mult, o să petrec ore în șir pe platoul de filmare. Știu că o să fie bine! Ea o să mă simtă aproape și eu la fel, o să vorbim zilnic și o să mă viziteze în weekend. Turcia e la doar o oră distanță, cu avionul.”, a declarat Majda, exclusiv pentru Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI