Fosta concurentă Survivor România care a semnat cu PRO TV. Ce emisiune va avea, în cel mai scurt timp (exclusiv)

de: Nechifor Ioana
27 08. 2021

O fostă concurentă Survivor România a semnat un contract cu Pro Tv. Cunoscută vedeta va o emisiune care urmează să fie difuzată în scurt timp.

Fostă concurentă Survivor, prezentatoare în trustul Pro

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Survivor revine pe micile ecrane din toamnă. Ea poate fi văzută pe postul Pro 2, adică fostul Acasă Tv.

Este vorba despre Majda Aboulumosha, fosta concurentă Survivor. Se pare că frumoasa brunetă a semnat un contract cu Pro Tv în calitate de realizatoarea de televiziune.

Majda va prezenta poveștilor unor femei care sunt în căutarea bărbatului perfect. Vedeta are rolul de a modera show-ul care se anunță a fi foarte interesant.

“Pornesc, ca de fiecare dată, optimistă și plină de curaj că totul o să fie bine.  Este un proiect mare ce necesită concentrare și multă muncă, dar sunt convinsă ca alături de echipa de la PRO 2 vom face o treabă foarte bună.

În general, să știi că eu nu prea aștept, am visuri, asta este drept, dar îmi place să fiu surprinsă, parcă atunci bucuria este mult mai mare. Muncesc de 14 ani în industria televiziunii și mereu am considerat că toate vin la timpul lor.

Sunt sigură că proiectul o să fie unul cu un impact foarte mare asupra publicului și sper eu ca oamenii să se regăsească în câteva povești și, de ce nu, să perceapă iubirea ca fiind cel mai de preț sentiment”, a declarat Majda pentru impact.ro.

Majda Aboulumosha: „Îmi este dor de telenovele”

Vedeta a jucat în mai multe telenovele românești difuzate pe Acasă Tv, așa că nu este deloc străină de trustul Pro. Printre producțiile Ruxandrei Ion în care a jucat fosta concurentă Survivor se numără Regina sau Iubire și Onoare.

“O să fiu sinceră, îmi este dor de telenovele și mă gândesc, cu drag, la acea perioadă deoarece a fost foarte frumoasa. Acolo m-am dezvoltat ca om, am amintiri foarte frumoase. Țin legătura cu foarte mulți colegi, de fapt mi-au rămas prieteni foarte buni”, a spus vedeta.

Vedeta a mai colaborat și în 2018 cu Pro Tv pentru emisiunea Ferma Vedetelor, unde a participat. Ea s-a luptat cu alte nume celebre pentru marele premiu de 50.000 de euro.