Fondatorul Dedeman dă o nouă lovitură. Planul lui este dat în vileag, s-a întâlnit în secret cu doi milionari

Fondatorul Dedeman dă o nouă lovitură. Planul lui este dat în vileag, s-a întâlnit în secret cu doi milionari
Dragoş Pavăl, preşedinte şi cofondator Dedeman

Fondatorul Dedeman dă o nouă lovitură! Afaceristul și-a făcut un plan în detaliu care a fost dat în vileag. Ce s-a descoperit recent? Acesta s-a întâmlnit în secret cu doi milionari. Ce pune la cale?

Fondatorul Dedeman, întâlnire cu doi milionari: ce pune la cale?

Întâlnire la nivel înalt!

s-a întâlnit în secret într-un restaurant din Capitală cu Vladimir Cohn și Dragoș Bîtleanu. Cu siguranță greii au pus țara la cale pentru că au interese comune – mersul bun al lucrurilor în ceea ce privesc afacerile.

Cel mai probabil aceștia au vorbit despre imobiliare. Miliardarul care a ridicat imperiul Dedeman a fost surprins de cancan.ro prin București. El a avut mai multe treburi de rezolvat, dar întâi de toate a făcut inspecția la vila de patrimoniu care se află lângă Palatul lui Gigi Becali, ulterior s-a întâlnit cu doi milionari – fostul acționar al lui Dinamo și fostul președinte al SIF Banat-Crișana.

Cum s-a petrecut totul?

Cei trei au stabilit ora întâlnirii, mai apoi au început să-și facă apariția, pe rând, la restaurant. Primul care a ajuns la destinație a fost Dragoș Pavăl, urmând ca Vladimir Cohn și Bîtleanu să-și facă și ei apariția câteva minute mai târziu.

Se pare că afaceristul din Bacău ar fi interesat de imobiliare, așa că a decis să aibă o discuție cu câțiva oameni importanți din sfera aceasta. Ei s-au asociat de peste un an și au pus la punct ridicarea unui ansamblu rezidențial ce se află aproape de complexul comercial Băneasa.

O oră a durat întâlnirea recentă în care fiecare și-a expus părerea. Dedeman este cea mai mare companie antreprenorială din România, conform cifrelor de afaceri. Ea se află pe primul loc în topul profiturilor din regiunea Europei de Sud-Est. În anul 2020, a avut un câștig de aproape 300 de milioane de euro, arată clasamentul SEE Top 100.

„Nu avem altă alternativă”

Dragoș Pavăl a declarat că din cauza accesului restricționat în magazine, traficul din Dedeman a scăzut cu 45% după introducerea certificatului verde.

„În acest moment, suntem nevoiţi să per­mitem accesul în magazine doar clien­ţilor care deţin un certificat verde. Înţele­gem să respectăm deciziile autorităţilor, nu avem alternativă.

De când au intrat în vi­goare noile dispoziţii legale, traficul în ma­ga­zinele noastre a scăzut cu circa 45% şi, drept rezultat, am fost obligaţi să reducem co­menzile de aprovizionare la furnizori, care sunt în proporţie de peste 85% compa­nii româneşti.

Dacă această situaţie se pre­lun­geşte, impactul în industrie va fi devas­ta­tor şi îi va afecta în mod egal atât pe retai­leri, cât şi pe producători, atât pe funcţio­narii care lucrează pentru stat, cât şi pe toţi cole­gii din mediul privat, atât pe cei vacci­naţi, cât şi pe cei nevaccinaţi“, spune Dragoş Pavăl, acţionar al Dedeman, arată bacău.net.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI