Focar de coronavirus la un club de Liga 2 care avea meci programat în weekend! Cinci fotbaliști sunt infectați

Cinci jucători de la Petrolul sunt bolnavi de Coronavirus. Meciul cu UTA a fost amânat, cel mai probabil se va amâna și meciul cu Rapid

Playoff-ul pentru promovarea în Liga 1 este în mare pericol, după ce nu mai puțin de cinci fotbaliști ai celor de la Petrolul au fost testați pozitiv cu COVID-19, conform unor informații oferite de GSP. Nu au fost anunțate numele celor cinci fotbaliști, dar se pare că unul dintre ei ar fi chiar fostul golgheter al prahovenilor, Younnes Hamza. Lotul celor de la Petrolul ar fi trebuit să decoleze chiar astăzi spre Arad, pentru partida cu UTA, prima din playoff-ul pentru promovarea în Liga 1. Partida a fost anulată, iar cei cinci jucători vor fi internați la spitalul din Câmpina. Restul lotului va sta 14 zile în izolare.

Cinci jucători de la Petrolul, testați pozitiv cu COVID-19! Ei vor ajunge la spital, restul lotului va sta în izolare

„Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate”, a declarat Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, pentru GSP.

UTA – Petrolul ar fi trebuit să se joace sâmbătă, de la ora 17:00. Turris Turnu Măgurele – FC Argeș și Mioveni – Rapid sunt meciurile rămase de disputat în cadrul primei etape din playoff-ul pentru promovarea în Liga 1. În etapa a doua, cei de la Petrolul ar fi trebuit să înfrunte pe Rapid, meci care va fi de asemenea amânat, cel mai probabil.

„Suntem surprinși, eram gata de meci. Ne pare rău să auzim așa ceva, nu e incomod doar pentru Petrolul, ci și pentru noi și tot fotbalul românesc. Toată lumea trebuie să fie atentă în continuare, mai ales că nu ne mai ajută nici calendarul. Și la Liga 1 și la Liga 2 se joacă deja foarte comprimat și orice veste de acest gen dă totul peste cap. Le dorim sănătate celor de la Petrolul, sperăm să fie totul în regulă”, a declarat antrenorul celor de la UTA, Laszlo Balint.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI