Florin Salam, scandal monstru la poarta spitalului. Ce se întâmplă cu fratele manelistului

Florin Salam, scandal monstru la poarta spitalului

Florin Slam a mers, ieri, la spitalul „Matei Balș“ pentru a afla vești despre starea de sănătate a fratelui său, Nelu, internat după ce ar fi fost infectat cu COVID-19. Bărbatul se află în stare gravă, iar manelistul susține că medicii nu îl tratează așa cum trebuie și nu iau în serios situația. Mai multe detalii, în continuare.

Florin Salam, scandal la spital. „Vor să îl omoare“

Manelistul acuză cadrele medicale de lipsă de transparență și de comunicare deficitară, întrucât familia nu este la curent cu situația fratelui său. Florin Salam a ajuns ieri la spitalul unde este internat Nelu de aproape două săptămâni. Acesta se află în stare gravă, intubat, iar, potrivit spuselor manelistului, medicii nu își fac bine treaba.

Mai mult, Salam susține că fratele său ar fi cerut să fie luat acasă de către surori, temându-se de cei din spital, care ar intenționa să-l omoare.

„Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Noi trebuie să știm ce se întâmplă cu el, e durerea noastră. Am întrebat dacă îl putem duce în străinătate, nu ni s-a zis nimic. Vrem să știm despre el, să ni se comunice ceva despre starea lui de sănătate. Noi nu vrem să ajungem în situația asta, să ne pierdem un frate fără să știm ce se întâmplă cu el. El le-a zis surorilor mele să-l îl ia din spital, că cei de acolo vor să-l omoare“, a spus Florin Salam la poarta spitalului.

Totodată, cântărețul de manele susține că a vorbit chiar cu directorul institutului, dr. Adrian Sterinu-Cercel, care i-ar fi spus că fratelui său „îi cedează organele“. La auzul acestor cuvinte, Salam i-ar fi declarat război medicului.

Manelistul nu știe dacă fratele lui mai trăiește

Un apropiat al familiei lui Salam a declarat că artistul nici măcar nu știe dacă fratele său mai este sau nu în viață.

„Nelu vorbea greu și abia mai respira. «Nu știu dacă mai ies viu de aici, vor să mă termine», au fost cuvintele pe care Nelu i le-a spus soției lui. Ulterior, nu s-a mai putut lua legătura cu el, în spital nu s-a putut intra, medicii nu a mai spus nimic familiei despre starea acestuia.

Florin e disperat, nici nu știe dacă Nelu mai trăiește. Vrea să vină cu televiziunile și să intre cu forța în spital. Nu poate să uite ce s-a întâmplat cu Fănica (soția lui Florin Salam n.r), a murit când el era pe holul spitalului. Doar imaginea asta o are în față“, a povestit un apropiat al manelistului pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI