14 mart. 2024 | 18:54

Florin Salam a fost eliberat și plasat sub control judiciar! Ultimele informații din anchetă

Monden
Florin Salam a fost eliberat și plasat sub control judiciar! Ultimele informații din anchetă
Florin Salam a fost săltat de polițiști de acasă. Momente dificile pentru Regele manelelor

Florin Salam a fost săltat de polițiști de acasă, joi dimineață, 14 martie 2024. Manelistul nu are parte deloc de liniște și trebuie să dea din nou cu subsemnatul la secția de poliție! Autoritățile au intrat în locuința cântărețului și l-au dus la audieri. Solistul este acuzat într-un dosar de înșelăciune.

UPDATE 14 martie 2024, ora 18:50: Florin Salam a fost eliberat și plasat sub control judiciar!

După ce, inițial, celebrul manelist era pus sub arest preventiv, conform informațiilor de ultimă or, Florin Salam a fost eliberat și plasat sub control judiciar, decizia magisttrațiilor fiind valabilă pentru 60 de zile. La scurt timp după această decizie, avocata manelistului, Beatrice Comăniceanu a dat o declarație în care a încercat să clarifice care este situația, confirmând că Florin Salam este suspectul principal în acest dosar, dar că nu va face declarații pe această temă:

”Nu doresc să fac comentarii! Nu am dat niciun fel de declarație! Are calitatea de suspect și atâta tot!”, declara manelistul.

Următorul pas, a mai spus avocata, va fi cel de depunere a unei declarații la Parchet, prin care Florin Salam își va susține punctul de vedere pe marginea acuzațiilor ce i se aduc în acest dosar de înșelăciune.

„Lucrurile nu stau chiar așa! Vom fi prezenți la Parchet! Nu mai doresc să comentez în acest moment. El nu s-a apărat, că nu a dat declarație!

Normal că o să dăm declarație la Parchet, pentru că are și el un punct de vedere și vom face și dovezile vizavi de plățile care au fost făcute față de aceste presupuse persoane vătămate”, a declarat avocata Beatrice Comăniceanu.

UPDATE 14 martie 2024, ora 11:03: În urma audierilor de joi, oamenii legii au decis să îl plaseze pe Florin Salam în arest preventiv pentru 24 de ore. Manelistul este acuzat că ar fi încasat bani de la oameni, fără a se prezenta la evenimentele la care trebuia să cânte.

Știre inițială

Florin Salam a fost dus la secția de Poliție

Joi dimineață, 14 martie 2024, polițiștii au mers din nou la Florin Salam acasă și l-au luat la audieri. Celebrul cântăreț de manele este acuzat că ar fi luat bani să se prezinte la mai multe evenimente, dar nu și-a mai onorat invitațiile, scrie Spynews.ro. 

Polițiștii au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune. Florin Salam este acuzat că ar fi adus prejudicii de aproximativ 18.000 de euro.

Nu este prima dată când manelistul se confruntă cu o asemenea situație. La începutul anului, un bărbat din Târgovişte a declarat că Florin Salam l-a lăsat baltă în ziua nunţii, deși îi plătise suma de 5.500 de euro.

Vezi și: Florin Salam, în centrul unui nou scandal. Nu a mai apărut la un concert: ‘Din cauza neseriozității artistului’

Ce acuzații i se aduc manelistului

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Zodia care își schimbă viața total. Răbdarea va fi răsplătită
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Se interzic TELEFOANELE mobile. S-a adoptat ordin la nivel de stat. CINE RENUNȚĂ la smartphone
Capital.ro
Zile însemnate cu "harți" în calendarul ortodox. Ce au voie să mănânce credincioșii în miercurea și vinerea din Săptămâna Luminată
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro