Florin Ristei, veste surpriză la Neatza, în cel mai greu moment! Reacția neașteptată a lui Dani Oțil

Florin Ristei, veste surpriză la Neatza, în cel mai greu moment! Reacția neașteptată a lui Dani Oțil
Florin Ristei, veste surpriză la Neatza. Reacția lui Dani Oțil

Oficial îi merge bine. Deși ne aflăm într-o perioadă în care totul merge greu, iar firescul e nefirecsc, oamenii rămân fără locuri de muncă, toate se scumpesc și salariile rămân la fel, pandemia a reprezentat pentru unii un moment ba de regăsire, de reorientare, dar și de succes. În categoria celor din urmă se numără Florin Ristei, care și-a deschis un local în Centrul Vechi.

Florin Ristei, veste la Neatza. Reacția lui Dani Oțil

Cariera lui Florin Ristei a înflorit după participarea și câștigarea concursului ”X Factor” din urmă cu șapte ani. Voce bună, carismă, educație și inteligență sunt câteva dintre calitățile enumerate de fani prin care solistul de la ”Amicii” a reușit să revină în lumina reflectoarelor după o lungă pauză.

Ulterior, au urmat proiectele în televiziune. ”Prietenii de la ora 11”, ”Asia Express”, ”X Factor”, dar din postura de jurat, iar acum ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde se ocupă exclusiv de cântăreții care trec pragul show-ului. Rezultatele sunt egale cu eforturile muncii sale.

De curând, artistul și-a deschis un local în Centrul Vechi al Bucureștiului, cu vedere către Bulevardul Gheorghe Magheru, aproape de Casa Poporului.  Și-a prezentat reușita în ediția de azi a matinalului. Colegii au fost bucuroși pentru el. Cel care a luat cuvântul a fost Dani Oțil, care l-a felicitat. Și prezentatorul de la ”Neatza” deține o cârciumă.

„Suntem numai cârciumari”

„E un peisaj superb aici, la ultimul etaj. Lumea este foarte interesată să vină, avem full azi și mâine. Evident, cu 30% capacitate, cu aceste reguli. Se vede și Casa Poporului dacă te întorci, apusurile sunt senzaționale. Vă așteptăm aici din acest weekend, de săptămâna viitoare, de când vreți”, a spus Florin Ristei despre localul său.

„Iată încă un tânăr muncitor care și-a deschis cârciumă. Suntem numai cârciumari, ce să mai spunem. Multă baftă, să sperăm că va fi bine mai ales în această perioadă”, a fost reacția lui Dani Oțil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI