Florin Ristei și Naomi, totul despre gelozia din relația lor. Ce probleme au, de fapt

Florin Ristei și Naomi, totul despre gelozia din relația lor. Ce probleme au, de fapt
Florin Ristei și Naomi, totul despre gelozia din relația lor.

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt împreună de aproximativ un an, iar relația lor este acum sub lupa publicului, care dorește să afle cât mai multe amănunte despre cei doi.

Florin Ristei și Naomi, totul despre relația lor

Amintim că Florin și Naomi s-a cunoscut la preselecțiile X Factor 2020, iar de atunci au rămas de nedespărțit. Însă aceștia mărturisesc acum că nu se așteptau vreo clipă să își găsească jumătatea la un concurs de talente, dar au spus și cum fac față geloziei în cuplu.

Florin Ristei a afirmat că la momentul în care a întâlnit-o pe Naomi nu căuta neapărat o relație, însă iată că lucrurile au decurs într-un mod neașteptat pentru amândoi.

”Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit (n.red. pentru o relație), dacă era să mă întrebi înainte, însă am aflat în timp că lucrurile bune care se întâmplă nu întreabă înainte. Nu căutam neapărat o relație, însă cu siguranță nu voiam să mă împotrivesc dacă era să mă lovească norocul. Și da, vârsta de 33 de ani se pare că este un prag la care se întâmplă o mulțime de chestii care îți pot schimba cursul vieții”, a declarat Florin Ristei pentru Viva.ro. 

Există sau nu gelozie în relația lor?

Întrebați dacă există gelozie în relație, iubita juratului X Factor a declarat că nu și că ei sunt de părere că gelozia este doar un semn al inferiorității cuiva.

”Naomi: Gelozia este un semn interior al inferiorității cuiva, e o „boală mintală, pentru că trebuie să înțelegi că ce e al tău e pus deoparte și nimeni și nimic nu-ți poate opri drumul. Și, ca să raspund la întrebare, ultima dată când am verificat, eu și Florin nu eram bolnavi. (râde).”, a declarat frumosul fotomodel.

Însă ce anume i-a unit și ce ține uniți și la ora actuală? Ei bine, atracția puternică dintre cei doi, care s-a manifestat încă din prima clipă.

”Florin: În primul rând, am avut amândoi o energie care a fost ca un magnet. Ne-am simțit natural unul cu celălalt, nu a fost nimic forțat, am descoperit pasiuni comune, avem amândoi o latură artistică, niște principii și niste valori care au rezonat, iar mie mi-a venit foarte natural exprimarea în engleză”, a spus artistul, care s-a logodit vara asta cu iubita lui.

Însă niciunul dintre ei nu se aștepta să se îndrăgostească la un concurs de talente și nu avea așteptări”.

”Ca să fiu sinceră, categoric nu! Nu aveam niciun fel de așteptări, iar în concurs doar voiam să fiu sigură că nu am să leșin din cauza emoțiilor”, a spus frumoasa Naomi.