Florin Ristei, cuvinte neaşteptate despre Daria. Ce a putut spune despre ispita de la Insula Iubirii: „Naivă”

de: Mariana Olteanu
28 08. 2023

Un alt episod în care Speak și Florin Ristei comentează episoadele din ”Insula Iubirii” vine cu noi momente amuzante. De data asta, artistul Ristei pare că îi ține partea ispitei Daria, mai ales că Ema nu a fost pregătită să audă faptul că, iubitul ei, Răzvan, este într-o relație cu Daria.

Ce spune Florin Ristei despre Daria?

Finala de la Insula Iubirii a fost comentată de Speak și Florin Ristei. La un moment dat, în atenția celor doi a intrat ispita Daria, căreia Florin Ristei pare că îi ia apărarea. Discuția dintre Ema și Daria a început un complement adresat tuturor concurentelor. Însă, niciuna dintre ele nu a răspuns.

”Sunteți foarte frumoase”, le-a spus Daria concurentelor, când a fost invitată să vorbească cu Ema.

”Ziceți ”mulțumim”..sau măcar ”și tu”, a completat Ristei.

Imediat, Daria a încercat să clarifice situația dintre ea și Răzvan, iubitul Emei, însă concurenta nu prea a acceptat părerile ispitei. După ce Ema i-a spus ispitei Daria că se contrazice puțin cu ce spune, Ristei a spus: ”Dar ce, mă, e vina ei?”.

”Suntem într-o relație oficial. El s-a schimbat mult de când a zis că vrea să fie în relație cu mine..și-a cerut iertare pentru cuvintele urâte”, i-a spus Daria concurentei Ema.

Te-ar putea interesa și: Florin Ristei riscă să se certe cu iubita. Artistul a mărturisit mărul discordiei: ”Poate dorm afară”

Speak, despre ispite

De cealaltă parte, Speak susține că ispitele nu au nicio vină și că doar și-au îndeplinit rolul. Se pare că nici el nu a înțeles de ce Ema a atacat-o pe Daria.

”Eu l-am văzut schimbat pe Răzvan alături de Daria..Eu nu am înțeles Ema de ce a atacat-o pe Daria la început. Ispiții nu au nicio vină, ăsta e rolul, dacă pică, pică. Îi zice că ea nu e implicată”, a spus Speak.

Florin Ristei a atras atenția și asupra atitudinii concurentei, care pare să-l deranjeze pe artist.

”Știi ce e obositor? Nu îmi plac oamenii care nu vorbesc concret, te învârți, te duci pe toate părțile și ajungi de unde ai plecat. Ema zice niște chestii adevărate, dar nu au legătură cu subiectul”, a completat Ristei, referindu-se la Ema.

Te-ar putea interesa și: Ce au făcut Florin Ristei și Naomi în cel mai mare secret: ”N-am zis nimănui!”

”Doar nu ești atât de naivă, Daria”

Nu numai atitudinea Emei pare că-l deranjează pe Florin Ristei ci și cea a lui Răzvan. Artistul îi atrage atenția Dariei și susține că, speră să nu fie atât de naivă încât să creadă că Răzvan s-a schimbat.

”Doar nu ești atât de naivă, Daria, încât să crezi că Răzvan chiar s-a schimbat..Sper că Daria nu e naivă sau cineva să fie atât de naiv încât să creadă că Răzvan s-a schimbat pe veci. El a vrut să fie cocoș la început, dar și-a dat seama că atitudinea asta nu îl va apropia de nimeni..a schimbat niște lucruri”, a spus Ristei în timp ce se uita la imaginile cu Daria și Răzvan.

Te-ar putea interesa și: Florin Ristei a aflat din presă că Antena 1 îl dă afară. Mesajul lui imediat despre Insula Iubirii România spune multe