Florin Ristei are planuri mari cu iubita lui? Cum s-a dat de gol, chiar la X Factor

Are Florin Ristei planuri mari cu iubita lui?

Ediția de vineri seara a X Factor 2020 a fost una spectaculoasă, dar tensionată. Din cei zece concurenți ai Deliei care au intrat în scenă doar trei dintre ei au mers mai departe. Printre aceștia s-a aflat și Noemi Hedman.

Are Florin Ristei planuri mari cu iubita lui?

Această ediție a fost mult așteptată și pentru a o revedea pe Naomi Hedman, care l-a cucerit pe Florin Ristei nu doar ca solistă ci și ca femeie. Însă din păcate, Delia a eliminat-o chiar sub ochii iubitului ei, care se afla în juriu.

Cei 10 concurenți care în scenă în grupa Deliei, la categoria Mixt, peste 24 de ani sunt: Lakeetra Knowels, Alina Dincă, Austin Hirth, Sonia Mosca, Otilia Gogu, Naomi Hedman, Kalon Rae, Mehmet Dural, Iulian Canaf și Mihai Meiros. Aceștia s-au luptat pentru a merge mai departe, însă doar trei dintre ei vor ajunge în etapa următoare.

Naomi Hedman, apariție incendiară la X Factor

Având o vestimentație ca pentru un concert, într-un body cu paiete și franjuri și încălțată cu cizme lungi, cu tocuri cui, Naomi semăna foarte mult cu celebrul fotomodel internațional Naomi Campbell.

„E spectaculoasă, te fură în tot ceea ce face pe scenă. Pregătiți-vă pentru spectacol”, a fost anunțul Deliei înainte de prestația lui Naomi.

De asemenea, Loredana Groza și Ștefan Bănică i-au adresat complimente lui Naomi Hedman, acesta din urmă spunându-i ”Hello Bagheera”, el fiind cel care a supranumit-o ”Pantera de la X Factor”, potrivit Click!”.

Delia a eliminat-o pe Naomi Hedman

Cu toate că a felicitat-o pentru prestația ei și a spus că este sigură că artista va ajunge să semneze un contract cu o casă de discuri, Delia nu i-a dat un scaun lui Naomi Hedman.

„Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta. Din păcate, în seara asta nu îți pot da un scaun”, a concluzionat Delia.

Florin Ristei și Naomi Redman au început să se afișeze împreună pe Instagram imediat după etapa preselecțiilor, iar aparițiile lor din social media au fost extrem de apreciate de fani. Juratul a avut i-a spus iubitei sale: ”Rămân la părerea că te-ai fi potrivit mai bine în grupuri, la mine”.

„Naomi este o apariție de revistă. Dacă ar fi și cântat, o luam de nevastă”, a încheiat Florin Ristei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI