Florin Piersic pleacă din România. Unde va fi însoțit de Dan Negru (exclusiv)

Florin Piersic pleacă din România. Unde va fi însoțit de Dan Negru (exclusiv)
Florin Piersic, este unul dintre cei mai iubiți actori români

Florin Piersic, este unul dintre cei mai iubiți actori români. Este un lucru cert, iar celebrul actor, în vârstă de 85 de ani, de Crăciun, ne va purta prin călătoriile vieții sale. Dar nu o va face singur, ci alături de prietenul său Dan Negru. Celebrul moderator tv este cel care a făcut aceste dezvăluiri redacției Impact, zilele trecute.

Florin Piersic, idolul unei generații

Ajuns astăzi la 85 de ani, celebrul actor Florin Piersic este la fel de activ ca în anii săi de glorie. Florin Piersic, cunoscut în special pentru rolurile sale principale din filmele seria „Mărgelatu”, a reușit în toți acești ani să dovedească că este, într-adevăr unul din cei mai populari și iubiți actori români.

În timp, actorul a dezvoltat o relație strânsă de prietenie cu moderatorul tv Dan Negru, care nu de puține ori l-a avut invitat în cadrul emisiunilor moderate de acesta. Unul din cele mai recente proiecte semnate de Dan Negru, „Legendele cu Dan Negru”, l-a avut ca invitat de onoare pe celebrul actor Florin Piersic, emisiune în care acesta a făcut noi confesiuni despre cariera și viața sa.

„Florin de Florii e o sărbătoare și mă bucur că Antena 1 e partener în acest proiect cu fotografii rare, povestite. Am găsit de Florii fotografii rare și povești nespuse din viața lui Florin.

Încă mai există așa ceva!”, spunea Dan Negru în cadrul emisiunii difuzate de Antena 1.

“E Burj al- Arab-ul românilor”

Într-un interviu acordat recent redacției Impact, Dan Negru a făcut câteva dezvăluiri despre programul de Crăciun. „Regele Revelioanelor a dezvăluit faptul că va pleca, alături de Florin Piersic, în Dubai pentru a filma câteva momente inedite, majoritatea avându-l în prim plan pe celebrul actor.

”Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate.

Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: “E Burj al- Arab-ul românilor”. Au înțeles din prima”.  Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje.”, declară Dan Negru redacției Impact.

Momentele vor fi difuzate într-o ediție specială în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Dan Negru recunoscând că a devenit un obicei de a sărbători împreună cu Florin Piersic Crăciunul.

”Am și o poveste de Crăciun care arată puterea brandului Piersic. Anul trecut, am propus emisiunea cu Florin unei televiziuni generaliste, care n-a vrut-o, așa că am difuzat-o pe o televiziune mai mică, de știri. În seara de Crăciun, televiziunea mai mică a fost lider de piață cu show-ul cu Florin ( n.r.- a înregistrat share 18), și a bătut-o în audiențe tv pe aia mare, generalistă.

Asta însemnă brandul lui Florin. Mă leagă de Florin o prietenie de mulți ani, care mă onorează. Și tot de mulți ani am o tradiție cu Florin: să sărbătorim în fiecare an Crăciunul la televizor”, a mai declarat Dan Negru, pentru impact.ro.