Florin Piersic, mesaj ciudat la Antena 3. Ce a spus și despre Dan Negru

Florin Piersic, mesaj ciudat la Antena 3. Ce a spus și despre Dan Negru
Florin Piersic, mesaj la Antena 3, în Ajunul Crăciunului

Actorul Florin Piersic a făcut mărturisiri înduioșătoare în Ajunul Crăciunului, la Antena 3. Maestrul a transmis un mesaj special pentru oameni, îndeosebi pentru cei care au pierdut o persoană dragă în această perioadă, din cauza noului virus. Cum l-a adus în discuție pe Dan Negru?

Florin Piersic, mesaj la Antena 3. L-a adus în discuție și pe Dan Negru

Florin Piersic a făcut mărturisiri cutremurătoare în cadrul unui interviu găzduit de Antena 3 și condus de Dan Negru, cărora li s-a alăturat și părintele Constantin Necula. A fost filmat la Cluj, într-o sală de teatru goală. Discuția prezentatorului TV cu cei doi invitați a fost postată online, pe Doxologia, unde a strâns în jur de jumătate de milion de vizualizări.  De performanță s-a declarat uimit chiar vedeta Antena 1, care a dezvăluit că l-a sunat pe actor pentru a-i împărtăși mirarea privind cifrele rezultate în urma apariției sale televizate.

„ Mă uit la Piersic pe ecranul clasic de tv. In online , cumulat, dialogul cu el se apropie de milionul de viziualizari. L-am sunat, acu, noaptea in Ajun: – „Le-ai prins pe toate Florin, cinema, televziune, online… Toate pe audiențe strașnice”. – „Iti închid dacă ai sunat să mă lauzi…” mi-a răspuns. Smerenia e poarta reușitei !”, a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

Declarațiile actorului 

„Sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit în toată această periodă.

Jur că vă spun adevărat. Jur! Mie mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar mi-e greu și să pronunț cuvântul ‘moarte’, de aia întotdeauna, știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun ‘a murit’, ci ‘a plecat într-o stea’.

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră, așa cum eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dat TOT, ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră”, a spus Florin Piersic

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI