20 iun. 2019 | 17:46

Florin Pastramă s-a botezat la penticostali de dragul lui Brigitte. “Nu mai vreau golăneală”

Monden
Florin Pastramă s-a botezat la penticostali de dragul lui Brigitte. “Nu mai vreau golăneală”
Florin Pastramă s-a botezat la penticostali

Florin Pastramă s-a ținut de cuvânt! Proaspătul soț al Brigittei Sfăt s-a botezat la penticostali, religie în care este frumoasa brunetă.

Florin Pastramă, botez penticostal de dragul soției

Povestea de dragoste a celui mai controversat cuplu de la Ferma și-a găsit deznodământul. Florin Pastramă i-a făcut multe promisiuni Brigittei, de-a lungul competiției, promisiuni de care s-a ținut până la urmă. Acesta a declarat că o iubește mult pe fosta soție a lui Ilie Năstase și că va face orice îi stă in putință să o cucerească. Zis și făcut! După ce a cerut-o în căsătorie, au derulat organizarea nunții imense, iar după ce invitațiile au ajuns la cei dragi lor, a urmat și botezul lui Pastramă al penticostali.

„Abia aştept să fac un copil. Am pus stop la viaţa pe care o aveam, cu ieşitul în weekend, la fete drăguţe. Îmi doresc să am o familie în Domnul. Am avut viaţa pe care am avut-o până la 40 de ani, nu mai vreau golăneală. Fiecare este cu religia lui, eu sunt tot penticostal. M-am născut ortodox. M-am botezat penticostal pentru Dumnezeu. Şi sora mea este măritată cu un penticostal. Acum m-am liniştit, am tot ce îmi trebuie acasă”
Florin Pastramă

Florin Pastramă s-a botezat penticostal

Florin Pastramă s-a botezat penticostal

Brigitte și Pastramă, relație cu năbădăi

Relația lor a trezit suspiciuni încă de la primele privit. Cei doi s-au cunoscut în competiția Ferma și de acolo au început să se iubească. Prima declarație de dragoste a lui Florin Pastramă i-au făcut pe mulți să susțină faptul că povestea lor este o minciună. Cu toate astea, amorezii au ajuns în pragul căsătoriei.

„Nu există zi să nu ne înțepăm. Ea e foarte guralivă, dar dacă nu Florin Pastramă, cine poate să o calmeze pe Brigitte? Tot timpul mă înțeapă. Din toate rele a zis că am ales-o pe ea. Ar fi vrut să vadă cum sunt cu altele. Este foarte acidă, depinde cum doarme. Dacă a dormit bine seara, se trezește dimieneața foarte zâmbăreață. Dacă dacă este obosită, e jale”, a declarat Florin Pastramă la o emisiune de televiziune.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro