Brigitte Sfăt îi face viața grea lui Florin Pastramă: „Dacă e obosită, e jale”

Brigitte Sfăt îi face viața grea lui Florin Pastramă:
Florin Pastramă, despre Brigitte: "Depinde cum doarme. Dacă e obosită, e jale"

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit după relația începută în cadrul emisiunii Ferma – Un nou început, de la Pro TV. Cei doi s-au mutat împreună, spre nemulțumirea, mamei lui Florin. Acesta a mărturisit că nu e zi în care să nu se certe cu Brigitte.

Florin Pastramă, despre Brigitte: „Depinde cum doarme. Dacă e obosită, e jale”

Florin și Brigitte își trăiesc povestea de dragoste și fac tot posibilul să se simtă bine împreună, dar se pare că nu prea le iese treaba. Cel puțin asta reiese din declarațiile bărbatului, care mărturisește că nu trece nici măcar o zi fără să aibă vreo dispută su soția lui.

„Nu există zi să nu ne înțepăm. Ea e foarte guralivă, dar dacă nu Florin Pastramă, cine poate să o calmeze pe Brigitte? Tot timpul mă înțeapă. Din toate rele a zis că am ales-o pe ea. Ar fi vrut să vadă cum sunt cu altele. Este foarte acidă, depinde cum doarme. Dacă a dormit bine seara, se trezește dimieneața foarte zâmbăreață. Dar dacă este obosită, e jale”, spune Florin Pastramă.

Cei doi s-au mutat împreună de puțin timp, iar Florin i-a promis mamei sale că nu va sta departe de ea mai mult de un an. Femeia nu a fost de acord cu relația dintre fiul ei și Brigitte și s-a supărat foarte tare când aceștia au plecat de la ea.

„Bărbatul nu trebuie să plece din casa lui, femeia vine după el”, a fost sfatul pe care Florin l-a primit de la mama sa și de care nu a vrut să țină cont.

De cealaltă parte, soția lui Pastramă s-a cam întristat când a auzit că Florin vrea să plece de la mama lui doar pentru un an. Cum să mă mut eu cu mama ta?, l-a întrebat pe Florin.