Florin Marin nu a putut ridica nici după două săptămâni trupul soțului de la morgă. ”Mi se pare deplasat!”

Florin Marin nu a putut ridica nici după două săptămâni trupul soțului de la morgă. ”Mi se pare deplasat!”
Florin Marin nu a putut ridica nici după două săptămâni trupul soțului de la morgă. ”Mi se pare deplasat!”

Dezvăluiri șocante au ieșit la iveală la două săptămâni de la moartea preotului englez. Florin Marin, soțul lui, a povestit la ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, motivul pentru care nu poate ridica trupul preotului englez.

Probleme mari pentru Florin Marin

Au trecut două săptămâni de când preotul englez s-a stins din viață. Din acel moment, Florin Marin, soțul lui, se confruntă cu probleme tot mai grave. Printre toate veștile proaste însă, tânărul a primit și o veste bună. Statul român a recunoscut relația dintre cei doi.

”Vreau să mulțumesc statului român pentru că a acceptat recunoașterea certificatului de căsătorie între două persoane de același sex, pentru a avea dreptul eu, Florin Marin, de a-mi înmormânta soțul. Astăzi s-a întâmplat. M-au sunat de la Ambasadă și după câteva minute m-au sunat și cei de la IML. Nu mi-a fost ușor absolut deloc și din păcate trebuie să accept această situație așa cum este”, a precizat Florin Marin la ”Showbiz Report”.

În război cu familia preotului

Florin Marin are probleme și cu familia preotului, care îl numește ”lipitoare”. Philip Clements (81 de ani) a murit singur într-un spital din București, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de COVID-19.

Potrivit Daily Mail, starea de sănătate a fostului vicar s-a deteriorat după ce nu a mai avut acces la medicamentele ce îi fuseseră prescrise în Marea Britanie, pentru problemele de inimă.

În urma decesului acesta, Florin Marin a primit un apartament în valoare de 100.000 de lire sterline și 150.000 de lire sterline de pe urma unei asigurări de viață. În plus, acesta va beneficia până la sfârșitul vieții sale și o pensie lunară de 2.000 de lire de pe urma soțului, care a murit la vârsta de 81 de ani.

Dar suma totală pe care Philip Clements ar fi cheltuit-o pentru român s-ar ridica la 500.000 de lire sterline (560.000 de euro).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI