Florin Cîțu a dezvăluit după o săptămână motivul postării filmulețului cu „Superman: “Le pun și râd de mine”

Florin Cîțu a dezvăluit după o săptămână motivul postării filmulețului cu „Superman: “Le pun și râd de mine”
Florin Cîțu, explicația pentru care a postat filmul cu Superman pe Instagram

Florin Cîțu rupe tăcerea despre filmulețul cu “Superman” postat pe o rețea de socializare. Potrivit premierului, imginile editate care îl întruchipează pe acesta într-un supererou a fost distribuit pentru amuzament. Chiar și așa, politicianul a mărturisit că nu au fost o surpriză comentariile răutăcioase la adresa sa, așteptându-se la orice speculație din partea celor care nu îl simpatizează foarte tare.

“Le pun și râd de mine”

Florin Cîțu se prezintă în fața oamenilor drept o persoană cu simțul umorului și regretă faptul că mulți români dau dovadă că nu îl au. Întrebat joi seară despre filmulețul postat pe pagina sa de Instagram, premierul a explicat că motivul pentru care l-a împărtășit cu prietenii virtuali a fost acela de a se amuza împreună, el primind multe astfel de animații.

Mai mult, acesta a subliniat că materialul video din „Superman Returns” a fost unul dintre cele care i-au plăcut foarte mult, fiind bine realizat și amuzant. Cu toate acestea, premierul și-a asumat riscul să fie atacat de către reprezentanții partidelor rivale, astfel că ceea ce a urmat nu a fost o surpriză.

”Le primesc de la oameni. Când mi se pare ceva funny le pun și râd de mine. Clipul cu Superman mi s-a părut foarte bine făcut, era distractiv, era o parodie, clar, dar era bine făcut. Sunt poate diferit de ceilalţi, pentru că sunt foarte sincer.

Dacă eu simt şi este un cont personal, este un cont de Instagram, mie mi s-a părut funny şi am pus-o acolo. Acum eu mă aşteptam de la PSD să mă atace, pentru că ei anul trecut au făcut o groază de filmuleţe, unele dintre ele distractive, chiar dacă mă atacau. Mă așteptam să mă atace PSD și AUR, USR. Reacția lui Orban mi s-a părut bizară. Nu mă cred Superman. Dar e un mod de a comunica altfel. Lipsa simțului umorului mi se pare o problemă. E trist să nu ai simțul umorului”, a declarat Florin Cîțu, potrivit Agerpres.

“Cine vrea să mă vadă, să vină dimineața”

Cu această ocazie, premierul a tras un semnal de alarmă privind lipsa de umor și de preocupări ale cetățenilor, dar în special, ale politicienilor, care și-au canalizat energia transmițând tot felul de comentarii răutăcioase, în loc să aibă ca prioritate gestionarea pandemiei. Cu privire la mesajul lui Marcel Ciolacu adresat lui Florin Cîțu de la Vama Veche, acesta a menționat că urmează să meargă, dar acest lucru va fi anunțat pe pagina sa de Instagram.

„S-a discutat mult despre ce am postat eu. Asta înseamnă că nu există probleme reale pentru ei. Dacă noi pierdem vremea cu un filmuleț apărut pe Instagram… Avem pandemia, campania de vaccinare.. asta ar trebui să ne preocupe. Mă duc în Vama Veche. Dacă a ajuns PSD acolo vă dați seama. Îmi plac răsăriturile din Vama Veche. Cine vrea să mă vadă trebuie să vină dimineața. O să postez pe Instagram când o să merg”, a adăugat premierul.

Urmărește filmul în care Florin Cîțu apare întruchipat în Superman:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI