Florin Călinescu, săgeată acidă la adresa Iuliei Vântur la Românii au Talent. Toată România l-a auzit

de: Anca Lupescu
05 04. 2021

Florin Călinescu a avut o nouă replică tăioasă, de data aceasta la adresa unei foste colege de trust, Iulia Vântur. La Românii au Talent a venit o concurentă pasionată de filmele indiene, care a dansat în stilul bollywood. Îmbrăcată exact ca actrițele din filmele indiene, concurenta a făcut senzație cu numărul ei.

Florin Călinescu, replică acidă pentru Iulia Vântur, la Românii au Talent

Alina Răducan a venit la Românii au Talent pentru a dansa, fiind o împătimită a filmelor indiene. Femeia este casnică, iar hobby-ul ei este dansul.

„V-am pregătit un dans superb, care mie îmi place foarte mult și sper să vă placă și vouă. Este punjabi”, a spus Alina, care recunoaște că mereu dansează prin casă și a decis să își încerce norocul și la celebra emisiune de talente.

În timp ce Alexandra, Smiley și Andra au apăsat butonul de stop, Florin Călinescu a mai stat puțin pe gânduri până să oprească momentul.

„Alina, scumpa mea. În primul rând, mă simt așa (..) scumpa mea, m-ai sensibilitat pentru că, brusc așa, mi-ai adus aminte de Iulia Vântur și dansezi mai bine ca ea, ca să fie foarte clar. Acum, ai obosit. Începutul a fost în forță, în trombă, dar faptul că ai obosit, a fost dușmanul tău. Trebuia să ai grijă puțin să fii mai energetică, că restul a fost foarte plăcut, așa, dar față de copiii ăia care se dau peste cap și nu știu ce (…) Îți mulțimim, sănătate”

„Eu am apăsat pentru că deja era mult, săraca nu mai putea (..) Cred că mai dura vreo 10 minute”, a spus și Smiley, motivând de ce a apăsat butonul.

Florin Călinescu, deranjat de o cântăreață din România: „Cine p**a mea e asta?”

Florin Călinescu a avut o ieșire la Românii au Talent, când a citit un articol. Fără să țină cont de nimic, omul de televiziune s-a enervat la culme, atunci când a citit o știre. El a văzut un articol despre Vlăduța Lupău, iar apoi a avut o reacție uimitoare la adresa acesteia. Dialogul dintre Călinescu și colegii lui de la Românii au Talent s-a desfășurat fără să se țină cont de limbaj.

Florin Călinescu: „Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?

Andra: O cântăreață din Cluj, da.

Florin Călinescu: I-auzi: ”În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă.

Florin Călinescu: Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p***i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…”, a fost replica lui Călinescu.

Florin Călinescu, reproșuri pentru Andra și Smiley

Lui Florin Călinescu i-a adus aminte un concurent de la Românii au Talent că a fost invitat în emisiunea celebră pe care o modera, numită Chestiunea Zilei. Show-ul promova, printre altele, vedete aflate la început de drum. Juratul Românii au Talent le-a amintit Andrei și lui Smiley că și ei au fost invitați în emisiunea pe care o modera și care le-a servit drept rampă de lansare.

„Ia. Uite, măi, și el a fost invitat la Chestiunea zilei. Ca să vezi. Mulțumesc frumos. Ce amintire frumoasă”, a spus Călinescu.

„Și eu am fost la Chestiunea zilei. Da, am fost când m-am lansat”, a replicat Andra.

„Auzi, mă, și asta s-a lansat la mine și acum face mișto de mine. Ai auzit, Smiley? Stai, că îmi aduc aminte și de pârliții ăștia”, a continuat juratul.

„Eu nu am fost”, a afirmat Smiley.

„Ba ai fost. Cu trupa Simplu ai fost. Nu erai vedetă atunci”, a ținut să îl corecteze Florin Călinescu.