Florin Călinescu, răspuns fără ocolișuri: ”Aveți o gagică?” Ce i-a dezvăluit lui Micutzu

Florin Călinescu, răspuns fără ocolișuri: ”Aveți o gagică?” Ce i-a dezvăluit lui Micutzu
Ce răspuns plin de umor a dat Florin Călinescu când a fost întrebat dacă are o iubită

Florin Călinescu a discutat despre viața lui amoroasă în podcast-ul lui Micutzu. Fostul jurat de la ‘Românii au talent’ a surprins pe toată lumea cu dezvăluirile făcute, mai ales pentru că preferă să păstreze discreția atunci când vine vorba despre viața lui din spatele camerelor.

Florin Călinescu, dezvăluiri despre viața amoroasă

Florin Călinescu își păstrează viața personală departe de ochii curioșilor, preferând să vină în fața fanilor săi cu diferite proiecte sau reușite în carieră. Totuși, fostul star de la Pro TV a oferit un răspuns inedit în momentul în care Micutzu s-a decis să îl întrebe dacă există cineva special în viața lui.

Mai exact, fostul jurat de la Românii au talent a explicat că viața amoroasă se complică pe măsură ce anii trec. Acesta a mărturisit că dragostea este extrem de importantă într-o relație, mai ales atunci când vine vorba despre o legătură avută la o vârstă matură.

„Florin Călinescu: Am o gagică acum, începem joi și terminăm prin februarie.

Micutzu: Relația?

Florin Călinescu: Vorbim de relații aici?

Micutzu: Păi, nu știu, ați zis că aveți o gagică…

Florin Călinescu: Stai, stai. Mi s-a pus în junghi. E complicat la vârsta asta, sexul nu mai este…dacă nu ai dragoste, sex…știi cum e. Dacă e dragoste, te gândești, fugi despletită…De ce râzi, mă? Eu recunosc când sunt îndrăgostit, am o perucă de la Tanti Florica.”, a fost conversația dintre Micutzu și Florin Călinescu.

Dialog spumos. Ce i-a spus Florin Călinescu lui Micutzu despre ultima legătură amoroasă

Prin felul propriu, plin de umor, așa cum a obișnuit pe toată lumea, Florin Călinescu a glumit pe seama legăturilor pe care le au oamenii la o vârstă mai înaintată. Acesta a mărturisit și că a încercat să se apropie de o femeie misterioasă, însă au existat câteva probleme.

Mai exact, fostul jurat de la Românii au talent a explicat că a fost uluit în momentul în care și-a dat seama că femeia care i-a atras atenția avea un trup perfect sculptat.

Florin Călinescu: Dacă mă mai sună și îmi spune: ‘Te-am văzut la televizor aseară. Ce mai faci, mai trăiești? Conversațiile la noi bătrânii sunt:’Ce mai faci, mai trăiești?’. Hai să vedem. În timp ce pleci spre Focșani zici ‘Văd lumânări, flori la poartă. Ce se întâmplă? Păi, doamna Matilda.’ Și dai replica prostului.

Micuțzu: Păi ieri am vorbit cu ea.

Florin Călinescu: Am dat să mă apropii de una, ea 55, întreținută, fără copii, merge la sală. Parcă luam în brațe niște gantere combinate cu niște extensoare, numai fibră, numai mușchi.”, au mai zis cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI