Florin Călinescu, mutare neașteptată în politică. Pentru ce funcție candidează vedeta PRO TV

Florin Călinescu, mutare neașteptată în politică. Pentru ce funcție candidează vedeta PRO TV
Florin Călinescu, mutare neașteptată în politică. Pentru ce funcție candidează vedeta PRO TV

Florin Călinescu, juratul de la „Românii au talent“, intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut, marți seară, de prim-vicepreședintele partidului din partea căruia va candida. Vedeta de la Pro TV a făcut demersurile pe ultima sută de metri, mai exact, în ultima zi în care se puteau face înscrieri.

Florin Călinescu „țintește“ scaunul de primar general al Capitalei

Celebrul actor, Florin Călinescu, a făcut o mutare de ultimă oră: și-a depus candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei. Vedeta de la Pro TV candidează din partea Partidului Verde. Anunțul oficial a fost făcut de prim-vicepreședintele acestui partid, Cristian Vlad Soare.

„Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!“, a scris, marți seara, Soare pe contul de Facebook.

Candidatura juratului de la „Românii au talent“ a fost înscrisă la Biroul Electoral Central în ultima zi când se mai puteau face înscrieri.

„Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minuntă echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov“, a spus prim-vicepreședintele partidului într-o înregistrare video făcută marți.

Actorul a intrat în politica anul trecut

Florin Călinescu și-a anunțat intrarea în politică în 2019, când a înființat Partidul Verde, al cărui președintele este. Acesta spunea, anul trecut, că este în căutare de tineri, pe care dorește să-i crească.

Florin Călinescu și prim-vicepreședintele Partidului Verde, Cristian Vlad Soare.
Florin Călinescu și prim-vicepreședintele Partidului Verde, Cristian Vlad Soare

„Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru-stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD“, declara, atunci, juratul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI