Florin Călinescu îl desființează pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre președintele României

Florin Călinescu îl desființează pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre președintele României
Florin Călinescu, postare în mediul online despre Klaus Iohannis. L-a desființat pe președinte

Florin Călinescu s-a dezlănțuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pământ partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rând și pe Klaus Iohannis.

Florin Călinescu, despre noua putere. Președintele Klaus Iohannis a fost desființat

Florin Călinescu a lansat un atac la adresa președintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coaliția de Dreapta, care vor face majoritate în noul Parlament și vor stabili componența Guvernului. Actorul e mâhnit de faptul că PNL și USR PLUS i-au cooptat la guvernare pe cei de la UDMR, lansând o tiradă la adresa noii puteri într-o postare virulentă publicată pe contul său de Facebook.

„Numele Mizeriei, Nemerniciei si tradarii Țarii, se cheama pnl+usrplus+ iohannis. Să legi la căruta guvernarii câinele vagabond udemerist, așa se cheamă.  Adică, în secunda doi a negocierilor, chiurtoșcolacii sa plece ca preșurile, la Budapesta pentru a primi de acolo subiectele si predicatele acapararii Transilvaniei, asta depașeste orice limita.  Vorbesc in nume propriu.  Fara de partid, făra de tovarăși…haiduc…”, a scris Florin Călinescu.

Nu este prima săgeată trimisă către șeful de stat. Călinescu a mai postat și în decembrie 2019 despre Iohannis. Atunci, maestrul l-a dojenit public pentru faptul că au trecut două săptămâni de când s-a instalat pentru al doilea mandat la Cotroceni și s-ar fi așteptat să demareze proiectele promise.

„Dom’ Preşedinte, aveţi 2(două) săptămâni din “România normală”… Am înţeles să las intervalu’ ăsta ca să începeţi ce aţi promis. Canci. Mă obligaţi ca gladiator să intru iar în arenă”, a scris acesta pe Facebook.

În următorul mesaj, liderul Partidului Verde l-a criticat pe Iohannis pentru că a adus în PNL „șapte lipitori”, adică toți pesediștii care l-au adus la guvernare. „Mi se pare foarte de “România normală” ca să îi inscrii în pnl pe toţi pesediştii care te-au adus la guvernare. Adică vreo şapte lipitori”, a completat pe conturile de socializare.

Actorul a intrat în 2019 în politică

Florin Călinescu a intrat în politică în 2019, fiind ales lider al Partidului Verde, grupare care a obținut doi deputați la alegerile din 2012, pe listele USL.„Scopul meu ca prim exercițiu sunt alegerile din 2020. Cu maximă onestitate vă spun că rezultatul de atunci sau efectul întreprinderii mele din 2020 mă va încuraja să continui până în 2024 la parlamentare. Dacă în cinci ani și jumătate nu reușesc să construiesc un grup pe care se poate conta în această țară, atunci înțeleg și eu ce vrea poporul ăsta român, dinăuntrul fenomenului. Dacă există o presiune din partea maselor, voi lua în considerare orice dorință a acestora”, a afirmat omul de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI