Florin Călinescu, dezvăluire rușinoasă la Românii au talent. Puțini fani știau asta despre el: ”Când mă vedeam, înnebuneam”

Florin Călinescu, dezvăluire rușinoasă la Românii au talent. Puțini fani știau asta despre el: ”Când mă vedeam, înnebuneam”
Florin Calinescu, dezvaluire rusinoasa la Romanii au talent

Puțini fani știau asta despre Florin Călinescu. Dacă ai crezut că știi totul despre el, ei bine, află că acest lucru este departe de a fi adevărat. Te-ai gândit vreodată ce meserie ar fi putut urma juratul de la Românii au Talent dacă nu ar fi fost actor? Ce cursuri a urmat Florin Călinescu în tinerețe și de ce s-a simțit jenat atunci când a mărturisit acest lucru.

Florin Călinescu, dezvăluire rușinoasă la Românii au talent

Cine ar fi crezut că în spatele acestei imagini de om serios, bărbat autoritar și sarcastic se află, de fapt, un suflet sensibil. Florin Călinescu i-a șocat pe colegii săi de la masa juriului atunci când le-a mărturisit că a urmat cursuri de balet, în tinerețe.

Se pare că simpaticul artist nu a dorit să urmeze o carieră în dans și s-a reorientat, mai târziu, spre marea lui iubire, actoria. Mărturisile sale i-au făcut pe colegii săi de la masa juriului, în special pe Andra, care nu și l-ar fi închipuit niciodată pe Florin Călinescu într-o asemenea ipostază.

Cu umorul său binecunoscut, actorul s-a autoironizat spunând că nu avea niciun pic de grație sau tehnică. Se pare, însă, că nu totul a fost pierdut și, chiar și atunci, vedeta făcea furori în rândul domnișoarelor dansatoare, Călinescu mărturisind că a avut două iubite balerine.

”Florin Călinescu: Am făcut şi eu nişte cursuri, era obligatoriu să avem şi balet. Să mă vezi pe mine în egării ăia strâmţi la oglindă, te … pe tine! Am avut şi vreo două iubite balerine.

Andra: Tu aveai emoţie, dar nu aveai tehnică, nu?

Florin Călinescu: Eeeei, nu aveam nici pe dracu, nimic nu aveam. Când mă vedeam în oglindă înnebuneam. Dar momentul de pe scenă mi-a stârnit nişte amintiri”, a fost dialogul dintre Andra și Florin Călinescu de la Românii au Talent.

Florin Călinescu surprins dansând la Românii au Talent

În ediția din 30 aprilie, Florin Călinescu s-a dezlănțuit pe scenă. Deși nimeni nu l-a mai văzut în această ipostază până acum. Actorul a dansat pe o melodie care a devenit celebră pe TikTok.

Este vorba despre piesa „Dance Monkey” cântată de Tones and I. Simpaticul jurat de la PRO TV nu este genul care să se exteriorizeze, de fel, de aceea momentul a făcut deliciul publicului și al celorlalți membri ai juriului, care au rămas impresionați de mișcările vedetei. Totul s-a întâmplat după momentul unei tinere concurente.

Denisa Lepădatu: Nu m-ar deranja să mă fac profesoară de manele. Eu cânt la evenimente, iar până nu le cânți oamenilor și o manea sau să le dai și o dedicație nu se simt bine. Am 17 ani, iar după liceu vreau să continui cu muzica, să dau la Universitate.

Florin Călinescu: Hai să vedem dacă ești potrivită pentru visul său! Bravo, fată! Bravo”, i-a spus actorul tinerei chiar după ce va dansa pe tot parcursul numărului ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI