23 sept. 2021 | 22:50

Florin Călinescu, anunțat oficial la Prima TV. Mutarea anului în media

Monden
Florin Călinescu, anunțat oficial la Prima TV. Mutarea anului în media
Florin Calinescu, anuntat oficial la Prima TV

După ce în iulie 2021 a anunțat că demisionează de la PRO TV, acum s-a aflat ce televiziune a reușit să-l aducă pe Florin Călinescu în grila lor de programe. La ce post TV îl vom vedea pe marele actor, în curând.

Cu ce televiziune a semnat contractul Florin Călinescu

Florin Călinescu a dat vestea pe care toți fanii săi o așteptau. Faimosul om de televiziune a semnat oficial cu postul Prima TV, anunț pe care l-a făcut la lansarea grilei de toamnă a canalului TV.

Pe lângă cooptarea lui Cove de la Vorbește Lumea, PRO TV mai primește încă o lovitură din partea celor de la Clever prin mutarea actorului Florin Călinescu la Prima TV, spre uimirea urmăritorilor săi.

Reamintim că la jumătatea lunii iulie a acestui an Florin Călinescu și-a anunțat demisia de la PRO TV și faptul că nu va mai face parte din juriul emisiunii Românii au talent, la pupitrul căreia a stat din 2015.

Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian (n.r Adrian Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.

Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice.

Nu am nici o teamă, nicio frică, e mai curând genul meu să contruiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine gândite de ei, pentru ei și pentru distracția unor inconștienți”, a transmis Florin Călinescu într-un live pe Facebook.

Florin Călinescu, despre zvonurile privind motivul plecării sale de la PRO TV

Au circulat multe zvonuri conform cărora marele actor ar fi vrut să-și facă propria televiziune, dar Florin Călinescu și-a liniștit fanii asigurându-i că nu este vorba despre asta.

„Ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba.

De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni.

O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea.”, a mai zis starul.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro