Florin Călinescu, anunțat oficial la Prima TV. Mutarea anului în media

Florin Călinescu, anunțat oficial la Prima TV. Mutarea anului în media
Florin Calinescu, anuntat oficial la Prima TV

După ce în iulie 2021 a anunțat că demisionează de la PRO TV, acum s-a aflat ce televiziune a reușit să-l aducă pe Florin Călinescu în grila lor de programe. La ce post TV îl vom vedea pe marele actor, în curând.

Cu ce televiziune a semnat contractul Florin Călinescu

Florin Călinescu a dat vestea pe care toți fanii săi o așteptau. Faimosul om de televiziune a semnat oficial cu postul Prima TV, anunț pe care l-a făcut la lansarea grilei de toamnă a canalului TV.

Pe lângă cooptarea lui Cove de la Vorbește Lumea, PRO TV mai primește încă o lovitură din partea celor de la Clever prin mutarea actorului Florin Călinescu la Prima TV, spre uimirea urmăritorilor săi.

Reamintim că la jumătatea lunii iulie a acestui an Florin Călinescu și-a anunțat demisia de la PRO TV și faptul că nu va mai face parte din juriul emisiunii Românii au talent, la pupitrul căreia a stat din 2015.

Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian (n.r Adrian Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori.

Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri.

Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice.

Nu am nici o teamă, nicio frică, e mai curând genul meu să contruiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine gândite de ei, pentru ei și pentru distracția unor inconștienți”, a transmis Florin Călinescu într-un live pe Facebook.

Florin Călinescu, despre zvonurile privind motivul plecării sale de la PRO TV

Au circulat multe zvonuri conform cărora marele actor ar fi vrut să-și facă propria televiziune, dar Florin Călinescu și-a liniștit fanii asigurându-i că nu este vorba despre asta.

„Ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba.

De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni.

O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea.”, a mai zis starul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI