Florin Călinescu a uluit toată România. Mesajul șocant de la Românii au talent

Florin Călinescu a uluit toată România. Mesajul șocant de la Românii au talent
Cum a uluit Florin Calinescu toata Romania

Florin Călinescu i-a uluit pe toți cu un discurs la Românii au talent, ediția de viner, 5 februarie 2021. Reacția sa a venit după o interpretare inedită făcută de unul dintre concurenți.

Florin Călinescu a uluit toată România

Acesta a fost impresionat de unul dintre cei care au pășit pe scena talentelor, la Românii au talent. artistul se numește Abo Nasr Boutros, care a reușit să interpreteze foarte frumos melodia ”Nessum Dorma”. Deși fiecare jurat a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, Florin Călinescu a surprins prin vorbele transmise concurentului la această emisiune, vorbind despre divinitate, în semn că interpretarea i-a mers direct la suflet.

“E foarte clar în mintea mea că probabil Dumenzeu îndurându-se de noi o să ne aducă la un loc după ce s-a supărat atunci pe turnul lui Babel și ne-a alungat în toate zările. Probabil 100-500-1000 de ani o să fim o singură seminție a lui Dumnezeu nici galbenă, nici neagră, nici verde, nici albastră și o să vorbim toți limba iubirii și limba cîntecului și limba prieteniei și tot ceea ce se gândise el pentru noi. Știu sigur, sunt într-un strâns dialog cu dumnealui și știu sigur că lucrurile astea se vor petrece. Este foarte important exemplu tău pentru că este cel mai simplu de dat. Restul milionarii ăia nu contează și lumea nu vorbește despre ei. Faptul că eu te-am ascultat pe tine gratis și ăștia și mai și plătesc mi se pare un privilegiu. O să mai apară și o altă vecină care o să zică continuă. Odată deschis acest drum nimeni nu știu unde duce”, a spus Florin Călinescu la Pro TV.

Sezon unu și unu

Amintim că vineri seara a debutat seonul cu numărul 11 al emisiunii Românii au talent, la postul de televiziune Pro Tv.  O schimbare este însă adusă de membrii juriului. Din componența juriului nu mai face parte Mihai Petre, ci acesta a fost înlocuit de actrița Alexandra Dinu. Astfel că juriul este format din nume precum: Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandra Dinu. O altă schimbare adusă de acest sezon nou este și data de difuzare a show-ului iubit de români. Astfel, el se difuzează în fiecare seară de vineri și de luni, de la 20:30, la Pro Tv.

O altă concurentă care a uluit pe scena Românii au Talent este micuța Bianca, în vârstă de numai 10 ani. Micuța contorsionistă i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare: ”Ești minunata, ești minune”, a spus Alexandra Dinu.

”Este extarordinar ca ai revenit”, a spus și Andra.

”Ce aș putea să-i mai spun. La 10 ani are o atitudine de profesionist. Ai ajuns la un nivel pe care o să îl depăsesti”, a spus și Andi.

”Omenirii ii doresc să fie sănătoasă, ca sa poți sa fii prezenta la concursuri”, a declarat și Florin Calinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI