Florin Călinescu a făcut spectacol la Românii au talent: ‘Bă, tâmpitule, nemernicule’

Florin Călinescu a făcut spectacol la Românii au talent: ‘Bă, tâmpitule, nemernicule’
Florin Călinescu a făcut spectacol la Românii au talent

Iuliana a închis ediția 24 de preselecții de la ”Românii au talent” cu o interpretare care l-a răvășit pe Florin Călinescu. Fană a Andrei, concurenta a cântat ”Sărutul nopților de rai”, adaptând-o la propriile puteri. În schimb, aceasta a impresionat cu mișcarea scenică, ce l-a făcut pe actorul din juriu să o imite și să se plimbe în timpul jurizării.

Spectacol la Românii au talent. Florin Călinescu a fost răvășit de o concurentă

Bolozan Iuliana Aura, în vârstă de 28 de ani, profesor de pian și canto, a venit la ”Românii au talent” împinsă de elevele sale. „Am emoții ca la 12 ani. Am venit să îmi depășesc teama de a cânta cu vocea în fața unei mulțimi”, a spus tânăra. Aceasta provine dintr-o familie de muzicanți. Mama sa a făcut pian în copilărie, iar ea i-a continuat visul.

Cel care a trăit fiecare clipă din numărul tinerei a fost Florin Călinescu. Impresionat de patosul concurentei, actorul s-a ridicat de pe scaun, s-a plimbat prin spatele colegilor săi, a imitat-o, iar în final i-a oferit și un răspuns pozitiv.

„Ești fenomenală!”

  • Florin Călinescu: „Fii atentă aici. Dacă ăla nu-ți dă sărutul, își ia o bătaie de mama dracului îl ia. -Băi, tâmpitule care ești, dă-i sărutul- Atâta Gipsy Kings, numai ăia mai trăiau așa. Deci ești fenomenală, frate! Dă-i sărutul, nemernicule?”
  • Andra: „Oare cine a cântat piesa asta cu atâta patos? Măi să fie!”
  • F.C: „Cine?”
  • Andra: „Eu!”
  • Concurentă: „Să știi că te iubesc foarte mult, Andra! Te apreciez din tot sufletul. Ești o artistă completă. Divină ești!”
  • Andra: „Când am cântat piesa asta, eram și eu la fel de focoasă și de dornică să îmi dea sărutul!”
  • F.C. „Deci, și tu erai dincolo de orice…”
  • Andra: „Dincolo de asta, e o melodie foarte frumoasă și la tine am văzut mult patos, multă dorință de a reuși și mă emoționează oamenii ca tine, care vin să își spună povestea în fața noastră și să le demonstreze celor care nu au crezut în ei că ei pot fi apreciați.”
  • F.C: „Oooo, dar și cum te jucai tu acolo. Întotdeauna, spectacolul e perceput diferit, adică există cântăreți pentru toate categoriile de public și foarte bine că e așa. Nu mă supăr eu pe nimeni că are Sala Palatului plină, de la Andra până la Loredana.”