Florin Busuioc, mic derapaj în direct la Pro TV: ‘Tu sari ca dobitocul’. Măruță nu l-a contrazis

de: Alexandru Ramnic
28 05. 2021

Florin Busuioc a venit astăzi în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a comentat vremea și vremurile. El a vorbit despre ploile care vor acapara aproape toată țara, atât în weekend, cât și săptămâna viitoare.

Florin Busuioc, mic derapaj în direct la Pro TV

Florin Busuioc a spus că ploile se vor opri, cel mai probabil, vinerea viitoare, însă a avertizat că intrăm în luna iunie, iar această lună este considerată cea mai ploioasă din an. Așadar, vremea se menține însă ploioasă în acest weekend, iar temperaturile vor scădea progresiv.

”Probabil o sa revin si pe marile ecrane in curand. In ce priveste vremea, in weekend e ploaie, e groaznic. Pana la ora 21:00, in Carpatii Meridionali ploua atat de tare cum nu s-a mai intalinit. Cea mai ploioasa luna din an, luna iunie, are 70 de litri pe mp, iar in seara asta cad 50 de litri pe mp. In Carpatii Meridionali aceste ploi vor topi zapada. Pana miercuri nu se opresc ploile in aproape toata tara. Se mai si racoreste, la nivel de tara vor fi 23-24 de grade. La București, maine ploua dupa-amiază, duminica iar ploua dupa-masa, luni si marti la fel, și avem 19-20 de grade la Bucuresti. Poate ca pana vineri mai trec ploile, dar intram in luna iunie si să nu uităm că iunie este cea mai ploioasa luna din an”, a spus Florin Busuiosc în emisiunea ”La Măruță”.

”Eu nu sunt sofer”

Florin Busuioc a fost prompt și în ce privește comentarea evenimentelor inedite din ultima vreme. Este vorba despre cetățeanul pe care aplicația waze l-a dus chiar pe linia de tramvai, dar și despre elicopterul care a aterizat de urgență într-un câmp de maci, în Constanța.

”Un cetatean s-a urcat pe linia de tramvai, ca acolo l-a bagat waze-ul. Acolo l-a bagat waze-ul, cum sa te bage exact pe mijlocul liniei de tramvai? Nu e voie la oameni asa ceva! Daca el iti spunea sa sari in Dambovita, tu sareai ca dobitocul in Dambovita? Eu nu sunt sofer, nu stiu cum e, e amuzanta povestea, dar cat sa suporti, cata lipsa?”, a comentat Florin Busuioc, care a mai vorbit și despre cel de-al doilea subiect.

”Un elicopter a aterizat la Constanta intr-un camp cu maci. Cel care a filmat era convins ca ala cu elicopterul a facut pana prostului. Pai nu cadea de acolo? Doamne fereste! Si americanii au zis, nu, lasa- ne in pace, ei au avut probleme cu un senzor, nu benzina. Romanii sunt saritori, ce sa mai”, a comentat Busu, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță.