Florin Busuioc, băgat în spital de Măruță. Mari probleme pentru vedeta Pro TV

Florin Busuioc, băgat în spital de Măruță. Mari probleme pentru vedeta Pro TV
Florin Busuioc infectat cu COVID-19

Aflăm, din zi în zi, cum vedetele autohtone ajung la spital, descoperite pozitiv cu noul coronavirus. După Cătălin Măruță și Andra, aflăm că și Florin Busuioc, Busu, a ajuns să fie infectat cu coronavirus. Partea interesantă, declarată de altfel de vedetă, este că l-ar fi luat exact de la colegul de trust, Cătălin Măruță.

Florin Busuioc infectat cu COVID-19

Busu este unul din cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran, cu care ne-am obișnuit de atâția ani. Ieri aflam că Florin Busuioc a ajuns să fie infectat cu covid. Vedeta, ajuns la 58 de ani, a mai avut și în trecut probleme de sănătate, după ce a suferit un infarct.

Din păcate pentru vedetă, infectarea, spune acesta, s-ar fi produs în cadrul emisiunii realizate de colegul de trust, Cătălin Măruță din 29 ianuarie. De altfel, în modul său glumeț, i-a reproșat acest lucru.

Exact a doua zi, pe 30, Cătălin anunța că a fost depistat pozitiv și intra în carantină. Florin Busuioc dispărea de pe micul ecran, fără ca oficialii trustului să fi dat vreo explicație. În schimb, ieri, pe 5 martie, Florin Busuioc avea să povestească de ce a luat o pauză de la meteo:

„Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, a mărturisit FLorin Busuioc în emisiunea „La Măruță„.

Problemele de sănătate i-au pus viața în pericol

În urmă cu aproximativ doi ani, Florin Busuioc punea pe jar lumea teatrului românesc și colegii din trust, după ce avea să sufere un infarct miocardic sever. Momentul nedorit s-a întâmplat după un spectacol susținut de acesta pe scena Filarmonicii Oltenia.

Momentul dramatic ar fi avut loc exact la finalul spectacolului, actorul fiind dus de urgență la spitalul din Craiova. Infectarea cu covid, în condițiile date ar fi putut să-i fie fatală, deoarece comorbiditățile existau deja.

Norocul, după cum spune Florin Busuioc, a fost că a fost o formă ușoară care nu i-a afectat și mai mult sănătatea. Perioada de spitalizare de acum doi ani s-a terminat cu montarea de către medicii de la Craiova a două stenturi, recomandarea fiind mai puțin efort, cel puțin pentru o perioadă.

Acum lucrurile sunt bine. Medicii au decis că este în afara pericolului și că poate reveni în fața camerelor de luat vederi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI